Skal øke kunnskapen om eiendomsbransjen gjennom nyopprettet stilling

Senter for eiendomsfag henter inn Juan David Alexander Myrann som ny prosjektleder for kunnskapskampanjen om eiendomsbransjen. Juan David har lang erfaring fra eiendomsbransjen samt som gründer av Evergreen Coliving.
INFORMASJON: Juan David Alexander Myrann skal bidra til å spre informasjon om eiendomsbransjen, gjennom en nyopprettet prosjektlederstilling. | Foto: Senter for eiendomsfag.
INFORMASJON: Juan David Alexander Myrann skal bidra til å spre informasjon om eiendomsbransjen, gjennom en nyopprettet prosjektlederstilling. | Foto: Senter for eiendomsfag.

Det melder Senter for eiendomsfag i en pressemelding til EiendomsWatch. Senteret har de siste seks årene aktivt utarbeidet en strategi for å øke kunnskapsnivået om eiendomsyrker, og formidle informasjon om den verdiskapningen som eiendomsorganisasjoner bidrar med i samfunnsutviklingen.

Bakgrunnen for denne kampanjen er en lederundersøkelse gjennomført i 2016, som avdekket at bransjens toppledere opplever en manglende forståelse og anerkjennelse i samfunnet for organisasjonens rolle og betydning.

– Dette til tross for at eiendomsbransjens fremste aktører er vesentlige bidragsytere til by- og stedsutvikling og nødvendige for vår samfunnsutvikling.

Rekrutteringsbehov

I 2017 ble det lansert en kampanje for å avbøte dette misforholdet, slik at man fikk spredt mer kunnskap. Denne kampanjen er det Juan David Alexander Myrann nå skal lede, gjennom en nyopprettet rolle som prosjektleder.

– Sentralt i denne kampanjen står også synliggjøring av karrieremuligheter i eiendom, for å møte fremtidens talent- og rekrutteringsbehov. Det faglige innholdet på kampanjesiden eiendomsbransjen.no, er forfattet i samarbeid med en rekke ledere i bransjen.

Selskapene Smedvik Eiendom, Eiendomsspar, Oslo Areal, Obos Eiendom, Selvaag Bolig, Anthon Eiendom, og Peter Groth er med på prosjektet. Totalt er det 36 ledende arbeidsgivere innen eiendomsbransjen som deltar.

Den nytilsatte prosjektlederen overtar samtidig oppgaven som sekretær for juryen for Eiendomsbransjens stipendordning, som i 2023 vil dele ut tre stipender til verdige studentoppgaver, ifølge pressemeldingen.

Nøkkelspiller

Juan David har lang og bred erfaring fra eiendomsbransjen, med fartstid både fra Norske helsehus, Obligo, Aberdeen Property Investors og Colliers, samt som gründer.

– Vi ser at han som generalist evner å se helheten i bransjen på en forbilledlig måte, hvilket gir mange fortrinn i en eiendomsbransje i kontinuerlig endring. Som prosjektleder for vår kunnskapskampanje blir Juan David en nøkkelspiller for senterets innsats med å fortelle vår omverden om de gode arbeidsgiverne, og vi er glade for å få ham med på laget vårt, sier Øystein Ringen-Vatnedalen, daglig leder og eier av Senter for eiendomsfag.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også