EiendomsWatch

Nyheter

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Norsk Eiendom: Derfor vender boligbransjen ryggen til Oslo

Byggestopp, råvarekrise og trege planprosesser er bare noe av det som gjør det krevende å bøte på Oslos boligmangel. – Det går feil vei, men vi ser få tegn på at politikerne bryr seg, sier Tone Tellevik Dahl i Norsk Eiendom til EiendomsWatch.

Enighet mellom KS og Akademikerne

– Med denne avtalen sikrer Akademikerne et økonomisk resultat over frontfagets ramme, og vi fortsetter å jobbe for et bedre lønnssystem for lektorene, sier Tonje Leborg, forhandlingsleder for Akademikerne kommune.

Raskt salg for Bane NOR-prosjektet i Asker

Like ved Asker stasjon har Bane NOR Eiendom akkurat satt spaden i jorden etter at salget har gått over all forventning. 44 av 68 leiligheter i Perlen Asker er allerede solgt.

Tillitsvalgt i PBE: – Håper å unngå streik

50 Akademikerne-organiserte ansatte i Plan- og bygningsetaten i Oslo (PBE) kan bli tatt ut i streik dersom meklingen, som nå pågår på overtid, ikke fører frem, bekrefter Kaja Aubert i fagforeningen AFAG.

1 - 25 av 1998

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch