EiendomsWatch

Velkommen til EiendomsWatch

Jobber du i eller med eiendomsbransjen? Da er vi her for deg. EiendomsWatch er et nyhetsnettsted dedikert til eiendomsbransjen.

SKAL FØLGE BRANSJEN: Redaktør Øyvind Henriksen og resten av redaksjonen i EiendomsWatch gleder seg til å følge bransjen tett. | Foto: Stian Olsen

EiendomsWatch skal gi deg uavhengig, kritisk og fair nyhetsjournalistikk om selskapene og menneskene i og rundt den norske eiendomsbransjen.

Vi skal dekke transaksjonene, resultatene, strategiene, konfliktene, samarbeidene, de store prosjektene, og ikke minst – det aller viktigste: menneskene i bransjen,

Vårt mål er å gi leserne et konkurransefortrinn i hverdagen. Det gjør vi ved å sikre at de er oppdatert på den siste utviklingen i bransjen. Redaksjonen i EiendomsWatch følger bransjen kontinuerlig og dekker de store aktørene og temaene, men også de mindre som sjeldent får oppmerksomhet fra de brede næringslivsmediene. Kort fortalt: Vi tar bransjen på alvor, uansett om det går godt eller dårlig.

Kvalitetsjournalistikk krever sine investeringer, og det er derfor deler av vårt innhold er forbeholdt abonnenter. Selv om du ikke er abonnent, kan du følge vårt daglige nyhetsbrev. Vi tilbyr også et uforpliktende og gratis prøveabonnement for de som ønsker å bli bedre kjent med oss.

Registrer deg på EiendomsWatch.no eller kontakt oss på eiendomswatch@watchmedia.no for et utvidet og uforpliktende prøveabonnement til din bedrift.

Vi er stolte av vårt nye nettsted, men også ydmyke. Vi håper at du vil hjelpe oss med å utvikle en knakende god bransjeavis. Det fortjener eiendomsbransjen. Nøl ikke med å sende oss tips, ris eller ros. Du kan kontakte redaksjonen på redaksjon@eiendomswatch.no eller telefon 91 62 47 15.

EiendomsWatch er en del av det danske medieselskapet Watch Media, som driver en rekke abonnementsbaserte nisjemedier i Danmark, blant annet EjendomsWatch. I Norge driver Watch Media også FinansWatch. Selskapet er en del av Danmarks største avishus JP/Politikens Hus, et stiftelseseid selskap som har produksjon av uavhengig journalistikk som sitt eneste formål.

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch