EiendomsWatch

BDO: Eiendomsbedrifter forbereder seg på ny lov som trer i kraft neste uke

Ifølge rådgivningsselskapet BDO jobber en rekke selskaper i eiendomsbransjen med å gjøre seg klar til åpenhetsloven trer i kraft 1. juli. – Innføringen har skapt mange gode diskusjoner i styrerommene til disse aktørene, sier bransjeleder Anders Ramberg i BDO til EiendomsWatch.

UTVIDET ANSVAR: For eiendomsbransjen venter det nye krav i forbindelse med den nye åpenhetsloven. Ifølge BDO har styrer i flere eiendomsvirksomheter brukt første halvår til å gjøre seg klare for å møte den nye hverdagen. | Foto: BDO

– Bransjen begynner å ta kraftige tak i forbindelse med åpenhetsloven, sier partner og bransjeleder eiendom Anders Ramberg til EiendomsWatch.

Rådgivningsselskapet BDO har nylig sluppet tall fra SMB-barometeret som viser ulike prioriteringer blant små og mellomstore bedrifter innen eiendom og andre bransjer. I undersøkelsen, som ble gjennomført i november og desember i fjor, skiller eiendomsbransjen seg ut på områder som digitalisering og bærekraft (les mer om dette nederst i saken).

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch