Hun blir ny boligrådgiver i Norsk Eiendom – skal jobbe «litt bredere» enn forgjengeren

Norsk Eiendom har ansatt Miriam Våraker Høstmælingen som spesialrådgiver for bolig. Hun kommer fra Arcium Bolig og etterfølger Ida Hjeltnes, som nettopp sluttet for å starte i sin nye jobb i OMA.
JOBBSKIFTE: Miriam Våraker Høstmælingen er nå eiendomssjef i Arcium Bolig, og har erfaring som eiendomsmegler, næringsmegler og landbruksmegler. 1. september starter hun i ny jobb som spesialrådgiver for bolig i Norsk Eiendom. | Foto: Norsk Eiendom
JOBBSKIFTE: Miriam Våraker Høstmælingen er nå eiendomssjef i Arcium Bolig, og har erfaring som eiendomsmegler, næringsmegler og landbruksmegler. 1. september starter hun i ny jobb som spesialrådgiver for bolig i Norsk Eiendom. | Foto: Norsk Eiendom

Ansettelsen ble offentliggjort i en pressemelding fra Norsk Eiendom tirsdag. Bransjeorganisasjonen opplyser at Miriam Våråker Høstmælingen nå er eiendomssjef i Arcium Bolig, og har lang fartstid både som eiendomsmegler, næringsmegler og landbruksmegler.

– Jeg gleder meg veldig til å begynne i denne jobben. Nå har jeg vært «hands on» i eiendomsmarkedet i 16 år, med salg, utleie og forvaltning. Det blir spennende å zoome litt ut og jobbe opp et hakk i bransjen, sier Våraker Høstmælingen, som både er utdannet bedriftsøkonom og eiendomsmegler, via pressemeldingen.

Hun starter i jobben 1. september, og overtar etter Ida Hjeltnes som sluttet i Norsk Eiendom 31. mai.

«Der Ida primært hadde ansvar for å bygge opp Norsk Eiendom som bransjeorganisasjon også for profesjonelle boligutleiere, skal Miriam jobbe litt bredere med hele det boligfaglige perspektivet», skriver Norsk Eiendom i en pressemelding.

Erfaring med boligutleie og næringseiendom

I sin nåværende jobb har Høstmælingen ansvar for kjøp, salg, drift og forvaltning av selskapets eiendomsportefølje, i tillegg til å delta i prosesser med utvikling av eiendommer og i vurdering av nye prosjekter. Nedslagsfeltet hennes er primært Drammen, Moss og Vestfold.

Porteføljen hennes i Arcium består av utleieboliger og næringslokaler, cirka 100 boliger som leies ut i det private marked, samt i samarbeid med NAV og kommunene. 

Hentet fra sine egne

Dermed mener Norsk Eiendom at hun burde ha de beste forutsetninger for å gå inn i deres arbeid på boligfeltet.

– Jeg er veldig fornøyd med at vi når har fått på plass en fast medarbeider på boligfeltet. Det er flott at vi har fått rekruttert en kompetent person fra en av våre egne medlemsbedrifter, og vi gleder oss til å få nytte av Miriams kunnskap og erfaring. Spesielt innenfor forvaltning og boligutleie, sier Tone Tellevik Dahl, administrerende direktør i Norsk Eiendom via pressemeldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå


Les også