EiendomsWatch

Bolig

Profier og Neptune: «Svært solid salg»

Profier og Neptune har solgt boliger for 836 millioner kroner i tredje kvartal. Anders Gregersen i Neptune og Kristen Rikter-Svendsen i Profier sier seg veldig godt fornøyd.

Eiendom Norge: – Kraftig fall i boligprisene

Tilbudssiden i boligmarkedet har fortsatt å øke, og Eiendom Norge ser et «tydelig skift i usolgte boliger» i septembertallene sine. – Den sterke oppgangen i august er nå i sin helhet korrigert i de sesongkorrigerte boligprisene, sier administrerende direktør Henning Lauridsen.

NHO ønsker økt beskatning på bolig

I rapporten Økonomisk overblitt fra NHO ser organisasjonen Torvik-utvalget som nå går gjennom skattesystemet som en anledning til å rette opp skjevheten i skattesystemet som underbeskatningen av bolig representerer

Mindre pessimistisk fra NHO

NHO er tirsdag ute med ferske prognoser for norsk økonomi. Der flere andre har varslet sterk nedgang i boligprisene, er NHO langt mer moderate i sine prediksjoner.

Selvaag Bolig solgte boliger for «bare» 554 millioner

Administrerende direktør Sverre Molvik i Selvaag Bolig peker på renteøkninger, færre salgsstarter på grunn av økte byggekostnader og generell makroøkonomisk usikkerhet når han forklarer hvorfor salget falt i tredje kvartal.

1 - 25 av 1112

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch