EiendomsWatch

Bolig

Dette bygger Obos i Stor-Oslo

I hele Stor-Oslo har Obos for tiden 5291 nye boliger prosjektert. 958 av enhetene er ikke solgt. Planlagt ferdigstillelse er alt fra 2022 til høsten 2024.

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Raskt salg for Bane NOR-prosjektet i Asker

Like ved Asker stasjon har Bane NOR Eiendom akkurat satt spaden i jorden etter at salget har gått over all forventning. 44 av 68 leiligheter i Perlen Asker er allerede solgt.

Norsk Eiendom: Derfor vender boligbransjen ryggen til Oslo

Byggestopp, råvarekrise og trege planprosesser er bare noe av det som gjør det krevende å bøte på Oslos boligmangel. – Det går feil vei, men vi ser få tegn på at politikerne bryr seg, sier Tone Tellevik Dahl i Norsk Eiendom til EiendomsWatch.

Venter noe nedgang i boligprisene etter kostnadsvekst

I Handelsbankens konjunkturrapport skriver sjeføkonom Marius Gonsholt Hov at de tror boligprisveksten allerede har passert vendepunktet, og venter at renteopptrappingen fra Norges Bank vil fortsette å dempe prisene.

Eiendomsutviklere kjemper for Vækerø stasjon: – Vi vil betale!

Skal grunneierne få sin etterlengtede T-banestasjon på Vækerø i Oslo må finansieringsproblemene til Fornebubanen løses. Men tiden er knapp og før grunneierne åpner pengesekken prøver de å få til det samme som utbyggere på bærumssiden – økt utnyttelse i prosjektene sine.

1 - 25 av 800

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch