EiendomsWatch

Øystein Tvenge solgte eiendommer for 265 millioner

Investor Øystein Tvenge har lagt bak seg et sterkt år innen eiendom. Nå kjøper han mer.

TJENER PÅ EIENDOM: Øystein Tvenge opplever opptur i eiendomsmarkedet, her på vei inn på John Fredriksens julelunsj i 2019 | Foto: NTB

Gjennom selskapene Intelco og Munkenes Holding fikk Øystein Tvenge et overskudd på henholdsvis 91,2 og 21,7 millioner kroner i fjor.

– Vi solgte noe eiendom i Groruddalen som ble bokført i fjor. Så har vi gått med videre i syndikatet med en tredjepart. Vi har også solgt andre andeler her og der, og kjøpt litt. Det er alt vesentlig næringseiendom som er blitt veldig bra, sier Tvenge til Finansavisen.

Tvenge solgte eiendommene for 265 millioner kroner til et syndikat der han sammen med barna er med videre med 34 prosent av aksjene.

Eiendommene i Groruddalen er Kakkelovnskroken 1 og 2 på Rødtvet i Oslo, et kombinasjonsbygg hvor Møller er hovedleietaker.

– Eiendommen ligger fint til for boligutvikling på sikt, så mest sannsynlig blir dette et veldig spennende boligutviklingsprosjekt litt frem i tid, sier Tvenge til avisen.

– Vi har kjøpt annen eiendom, og vi er i prosess med noe som skal selges. Det er ikke én stor eiendom, men mange gode, mellomstore, for det alt vesentlig i Oslo, men også noe i Drammen, sier Tvenge.

Egenkapitalen i Intelco økte fra 56,9 til 146,7 millioner kroner, mens Munkenes Holding økte fra 32,6 til 63,7 millioner kroner.

 

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch