Øystein Tvenge solgte eiendommer for 265 millioner

Investor Øystein Tvenge har lagt bak seg et sterkt år innen eiendom. Nå kjøper han mer.
TJENER PÅ EIENDOM: Øystein Tvenge opplever opptur i eiendomsmarkedet, her på vei inn på John Fredriksens julelunsj i 2019 | Foto: NTB
TJENER PÅ EIENDOM: Øystein Tvenge opplever opptur i eiendomsmarkedet, her på vei inn på John Fredriksens julelunsj i 2019 | Foto: NTB

Gjennom selskapene Intelco og Munkenes Holding fikk Øystein Tvenge et overskudd på henholdsvis 91,2 og 21,7 millioner kroner i fjor.

– Vi solgte noe eiendom i Groruddalen som ble bokført i fjor. Så har vi gått med videre i syndikatet med en tredjepart. Vi har også solgt andre andeler her og der, og kjøpt litt. Det er alt vesentlig næringseiendom som er blitt veldig bra, sier Tvenge til Finansavisen.

Tvenge solgte eiendommene for 265 millioner kroner til et syndikat der han sammen med barna er med videre med 34 prosent av aksjene.

Eiendommene i Groruddalen er Kakkelovnskroken 1 og 2 på Rødtvet i Oslo, et kombinasjonsbygg hvor Møller er hovedleietaker.

– Eiendommen ligger fint til for boligutvikling på sikt, så mest sannsynlig blir dette et veldig spennende boligutviklingsprosjekt litt frem i tid, sier Tvenge til avisen.

– Vi har kjøpt annen eiendom, og vi er i prosess med noe som skal selges. Det er ikke én stor eiendom, men mange gode, mellomstore, for det alt vesentlig i Oslo, men også noe i Drammen, sier Tvenge.

Egenkapitalen i Intelco økte fra 56,9 til 146,7 millioner kroner, mens Munkenes Holding økte fra 32,6 til 63,7 millioner kroner.

 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

UNG I NÆRINGSEIENDOM: På onsdag deltok 70 medlemmer av Ung i Næringseiendom på en byvandringstour i Oslobukta hvor de fikk et unikt innblikk i hva som rører seg i området - i regi av deres sponsor Carucel Eiendom. | Foto: Ung i Næringseiendom

Ung i Næringseiendom på byvandring i Oslo

For abonnenter