Solgte 161 leiligheter i Ensjø-prosjekt i ett salgstrinn

Prosjektsjef Cathrine Knudsen og Skanska-direktør Salman Saeed er strålende fornøyd med å ha solgt ut Tigergården på Ensjø i Oslo ett år før ferdigstillelse.
UTSOLGT: Prosjektsjef Cathrine Knudsen og Skanska-direktør Salman Saeed har solgt alle de 161 leilighetene i Tigergården. | Foto: Skanska
UTSOLGT: Prosjektsjef Cathrine Knudsen og Skanska-direktør Salman Saeed har solgt alle de 161 leilighetene i Tigergården. | Foto: Skanska

Det nye komplekset Tigergården på Ensjø i Oslo strekker seg over 13 etasjer, er over 15.000 kvadratmeter stort og skal etter planen stå ferdig i tredje kvartal 2022.

Alle de 161 leilighetene i Tigergården er solgt. Det har skjedd i ett salgstrinn og er første gang Skanska Eiendomsutvikling har gjort det på denne måten.

Tigergården er det nyeste av byggene Skanska står bak på Ensjø Torg, hvor man har utviklet knutepunktsnære leiligheter og bygg i området rundt den travle T-banestasjonen.

Skanskas regiondirektør for Eiendomsutvikling Oslo Øst, Salman Saeed, er svært fornøyd og stolt av teamet bak salget.

– Moro å lykkes

– Dette er noe å feire! Det er litt annerledes å legge ut alle leilighetene for salg i ett salgstrinn, så det er veldig moro at vi lykkes med det, til og med 12 måneder før ferdigstillelse. Prosjektsjef Cathrine Knudsen og resten av teamet på Tigergården har gjort en kjempejobb, sier Salman Seed i en pressemelding.

Tigergården er delt i tre «konsepter»; Kobberpassasjen, Glassgangen og Himmeltårnet, tre deler av samme bygning med forskjellige leilighetstyper. Disse snakker til litt forskjellige målgrupper. Denne segmenteringen har gjort at teamet turte å legge ut alt i ett salgstrinn.

– Det er første gangen vi har gjort det på den måten og første gangen vi har lagt ut 161 leiligheter for salg samtidig. På den måten har vi kunnet trekke frem de spesielle tingene ved hvert konsept og de unike kvalitetene som Tigergården har samlet, forteller Cathrine Knudsen.

BREEAM «Very good»

Tigergården har høye miljøambisjoner og er sertifisert med BREEAM «Very good» som det første konseptet fra Skanska Eiendomsutvikling.

– Jeg er fornøyd med gjentagende salgssuksess på Tigergården og mener at vi med dette kan si med sikkerhet at vi kjenner Ensjø godt nå. Vi nærmer oss slutten av vår tomtebank i området og ser spent frem mot fortsettelsen på Ensjø. Jeg er veldig spent på hvilke andre muligheter som ligger her, sier Salman.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

FANT LOKALER TIL LULULEMON: Lars Simen Paulgaard fra Malling & Co. | Foto: Eiendomshuset Malling & co

Åpner ny flagship store på Karl Johan

Les også

FØR OG ETTER: Prosjektet før og etter behandlingen av PBE som medførte en redusering i antall etasjer. Selv om etaten er fortsatt ikke tilfreds med det arkitektoniske uttrykket, har de gitt tommel opp. | Foto: Lillestrøm Arkitekter

Obos og Nordr får tommel opp av PBE på Løren

For abonnenter

FANT LOKALER TIL LULULEMON: Lars Simen Paulgaard fra Malling & Co. | Foto: Eiendomshuset Malling & co

Åpner ny flagship store på Karl Johan