Klarsignal for Nordr-prosjekt i Bergen

Lars Rune Folkedal, prosjektdirektør Bergen i Nordr, er godt fornøyd med at bystyret i Bergen har godkjent prosjektet deres ved Store Lungegårdsvann
Foto: Nordr
Foto: Nordr

Nordr-prosjektet Møllenset i sjøkanten på Møllendal ved Store Lungegårdsvann var oppe til behandling i bystyret i Bergen onsdag. Det er planer om både boliger, næring og/eller publikumsrettet virksomhet på bakkeplan.

I henhold til planforslaget er det planer om utbygging på 8.070 kvadratmeter, med tre boligbygg og opptil 73 nye boenheter.

Ifølge Estate Vest fulgte flertallet i Bergen bystyre innstillingen fra Utvalg for miljø og byutvikling, noe som blant annet innebærer at byggehøyden for ett av byggene reduseres, tilsvarende én etasje (300 kvadratmeter)

– Dette var vi forberedt på. Ellers er vi jo veldig godt fornøyd med at forslaget nå er blitt vedtatt, samt at vi fikk mye skryt i Bystyret for prosjektet, sier Lars Rune Folkedal, prosjektdirektør Bergen i Nordr, ifølge Estate Vest.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

FØR OG ETTER: Prosjektet før og etter behandlingen av PBE som medførte en redusering i antall etasjer. Selv om etaten er fortsatt ikke tilfreds med det arkitektoniske uttrykket, har de gitt tommel opp. | Foto: Lillestrøm Arkitekter

Obos og Nordr får tommel opp av PBE på Løren

For abonnenter

FANT LOKALER TIL LULULEMON: Lars Simen Paulgaard fra Malling & Co. | Foto: Eiendomshuset Malling & co

Åpner ny flagship store på Karl Johan