EiendomsWatch

Skal bygge 153 leiligheter og næringslokaler for Obos

Obos Nye Hjem har tildelt nytt byggeoppdrag på Vollebekk i Oslo.

SIGNERT KONTRAKT: Arne Baumann, konserndirektør boligutvikling i Oslo, samt Hans Olav Sørlie, konserndirektør Veidekke Bygg, inngår ny kontrakt på Vollebekk i Oslo | Foto: Veidekke

Obos Nye Hjem har gitt Veidekke jobben med å bygge Vollebekk Torgkvartal borettslag med 153 miljøsertifiserte leiligheter, et bofellesskap på fem leiligheter, en barnehage, næringslokaler og parkeringskjeller på Vollebekk øst i Oslo.

Dette er sjette byggetrinn i storprosjektet, og totalentreprisen er på 505 millioner kroner eksklusive merverdiavgift.

– Vi er veldig glade for å få bygge videre på Vollebekk. Obos har en kultur som passer bra med vår egen, og med et av Oslos beste bolig-team på plass er jeg sikker på at også dette prosjektet blir en suksess. Vi takker derfor nok en gang Obos for tilliten og for at vi får være med på å utvikle og bygge et attraktivt bomiljø på Vollebekk, sier avdelingsleder Kaare Gilhus i Veidekke Bygg Oslo i en pressemelding.

– Vi har hatt en veldig bra prosess rundt utviklingen av Vollebekk Torgkvartal sammen med Veidekke, og er fornøyde med at det gode samarbeidet løper videre. Det er utrolig hyggelig å fylle på med boliger i markedet nå ettersom vi stort sett er utsolgt i de øvrige byggetrinnene her oppe. Boligkjøpsmodeller som Deleie og Bostart har vært en suksess på Vollebekk, og vi fortsetter å tilby disse modellene også i Torgkvartalet, sier prosjektsjef Kine Steien i Obos Nye Hjem.

Vollebekk ligger i bydel Bjerke øst i Oslo. Her var det tidligere et industriområde som nå endres gjennom et byutviklingsprosjekt der store deler blir bygget opp helt på nytt. Om noen år vil området bestå av rundt 1000 nye boliger og noe næringsvirksomhet.

Byggearbeidene starter i disse dager, og planlagt innflytting er i løpet av høsten 2024.

Mer fra EiendomsWatch

Disse eiendomsaktørene har meldt flytting fra Norge i 2022

I løpet av året har flere milliardærer flyttet ut av Norge, og noen av de er knyttet til eiendomsbransjen. Minst tolv personer tilknyttet eiendomsbransjen har flyttet ut av Norge i løpet av 2022,. For de aller fleste er det Sveits som frister mest, men noen velger Italia som sitt nye bosted.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch