Skal bygge 153 leiligheter og næringslokaler for Obos

Obos Nye Hjem har tildelt nytt byggeoppdrag på Vollebekk i Oslo.
SIGNERT KONTRAKT: Arne Baumann, konserndirektør boligutvikling i Oslo, samt Hans Olav Sørlie, konserndirektør Veidekke Bygg, inngår ny kontrakt på Vollebekk i Oslo | Foto: Veidekke
SIGNERT KONTRAKT: Arne Baumann, konserndirektør boligutvikling i Oslo, samt Hans Olav Sørlie, konserndirektør Veidekke Bygg, inngår ny kontrakt på Vollebekk i Oslo | Foto: Veidekke

Obos Nye Hjem har gitt Veidekke jobben med å bygge Vollebekk Torgkvartal borettslag med 153 miljøsertifiserte leiligheter, et bofellesskap på fem leiligheter, en barnehage, næringslokaler og parkeringskjeller på Vollebekk øst i Oslo.

Dette er sjette byggetrinn i storprosjektet, og totalentreprisen er på 505 millioner kroner eksklusive merverdiavgift.

– Vi er veldig glade for å få bygge videre på Vollebekk. Obos har en kultur som passer bra med vår egen, og med et av Oslos beste bolig-team på plass er jeg sikker på at også dette prosjektet blir en suksess. Vi takker derfor nok en gang Obos for tilliten og for at vi får være med på å utvikle og bygge et attraktivt bomiljø på Vollebekk, sier avdelingsleder Kaare Gilhus i Veidekke Bygg Oslo i en pressemelding.

– Vi har hatt en veldig bra prosess rundt utviklingen av Vollebekk Torgkvartal sammen med Veidekke, og er fornøyde med at det gode samarbeidet løper videre. Det er utrolig hyggelig å fylle på med boliger i markedet nå ettersom vi stort sett er utsolgt i de øvrige byggetrinnene her oppe. Boligkjøpsmodeller som Deleie og Bostart har vært en suksess på Vollebekk, og vi fortsetter å tilby disse modellene også i Torgkvartalet, sier prosjektsjef Kine Steien i Obos Nye Hjem.

Vollebekk ligger i bydel Bjerke øst i Oslo. Her var det tidligere et industriområde som nå endres gjennom et byutviklingsprosjekt der store deler blir bygget opp helt på nytt. Om noen år vil området bestå av rundt 1000 nye boliger og noe næringsvirksomhet.

Byggearbeidene starter i disse dager, og planlagt innflytting er i løpet av høsten 2024.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også