Derfor går Obos inn i Boligprodusentenes forening 

Det er spesielt én grunn til at Obos Nye hjem og Obos Fornebu nå melder seg inn i Boligprodusentenes forening.
INN I BOLIGPRODUSENTENES FORENING: Arne Baumann og Obos ønsker tilgang til boligtvistnemnd | Foto: Obos
INN I BOLIGPRODUSENTENES FORENING: Arne Baumann og Obos ønsker tilgang til boligtvistnemnd | Foto: Obos

Obos går inn som medlem i Boligprodusentenes forening. Bakgrunnen er at selskapet ønsker å gi medlemmene et bedre tilbud knyttet til reklamasjoner og tvister ved kjøp av ny bolig, fremgår det av en pressemelding.

Medlemmene i Obos har ytret ønske om et bedre rammeverk for reklamasjoner ved boligkjøp. Under generalforsamlingen i juni 2021 ble det fremmet forslag om å etablere en egen reklamasjonsnemnd i selskapet. Forslaget ble ikke vedtatt av generalforsamlingen, men administrasjonen har siden den gang utredet mulige løsninger.

På bakgrunn av dette er det besluttet å melde Obos Nye Hjem og Obos Fornebu inn i Boligprodusentenes forening, og slik få tilgang til deres boligtvistnemnd. Obos Block Watne er allerede medlem i foreningen.

– Medlemskap i Boligprodusentenes forening, og tilgangen dette gir til Boligtvistnemnda, er en god løsning for våre medlemmer som ønsker behandling av tvistesaker ved kjøp av nye boliger, sier Arne Baumann, som er konserndirektør for Boligutvikling Storby i Obos.

– Boligprodusentenes Forening er en ledende bransjeorganisasjon for produsenter av boliger og med Obos som medlem styrker vi medlemsmassen vår ytterligere. At Obos ønsker Boligtvistnemnd som et verdifullt tilbud til sine medlemmer oppfatter vi som en tillitserklæring til foreningen og arbeidet vi gjør for å bidra til kvaliteten i bransjen, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentene, i meldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

UNG I NÆRINGSEIENDOM: På onsdag deltok 70 medlemmer av Ung i Næringseiendom på en byvandringstour i Oslobukta hvor de fikk et unikt innblikk i hva som rører seg i området - i regi av deres sponsor Carucel Eiendom. | Foto: Ung i Næringseiendom

Ung i Næringseiendom på byvandring i Oslo

For abonnenter