EiendomsWatch

Tre interessenter kniver om tomt priset til 160 millioner

Det nærmer seg salg av en tomt på 111,6 mål like ved flyplassen i Tromsø. 20 interessenter har nå blitt til tre finalister.

Eiendommen består av to sammenhengende parseller, samt en frittliggende parsell.

– Vi er i en fin dialog med tre interessenter som har ønsket å gå litt mer i dybden på hva dette er og hva dette kan bli, sier Tom Espen Stormo i Sne Eiendomsmegling til iTromsø.

Stormo er ansvarlig megler i salget av eiendommen. Han forteller til lokalavisen at markedsføringen i det åpne markedet nå er avsluttet.

– Nå jobber vi for å se om vi kan finne en videre vei med disse interessentene, sier Stormo.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

NÆRT FLYPLASSEN: Eiendommen ligger på nordvestsiden av Tromsøya, like ved flyplassen og Langnes Næringspark. | Foto: Kartverket
NÆRT FLYPLASSEN: Eiendommen ligger på nordvestsiden av Tromsøya, like ved flyplassen og Langnes Næringspark. | Foto: Kartverket
Ifølge iTromsø pågår reguleringsarbeidet for området fortsatt. I kommuneplanen er 55.000 kvadratmeter av tomten satt av til næringsformål. Resten er satt av til friareal og bolig.

– Dette er den største tomta på Tromsøya avsatt til næringsformål, sier megleren.

Eiendommen, som går under navnet Ellaberg, selges av en lokal familie.

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch