Løvenskiold Eiendom: Stor aktivitet i 2021

Løvenskiold Eiendom melder at en rekke eiendomsprosjekter, omfattende næringsbygg og boliger ble igangsatt i 2021. EBITDA ble nesten 100 millioner kroner.
STOR AKTIVITET: Jens Jalland leder Løvenskiold Eiendom. | Foto: Løvenskiold Eiendom
STOR AKTIVITET: Jens Jalland leder Løvenskiold Eiendom. | Foto: Løvenskiold Eiendom

Løvenskiold-Vækerø-konsernet melder om et resultat før skatt på 325 millioner kroner i 2021, som er en forbedring på 152 millioner kroner fra året før. Omsetningen økte til 5521 millioner kroner.

Løvenskiold Eiendom fikk det selskapet karakteriserer som et tilfredsstillende resultat. EBITDA ble 94 millioner kroner, mens konsernets eiendomsselskaper hadde samlede inntekter på 146 millioner kroner.

Løvenskiold Eiendom forvalter og utvikler konsernets portefølje av næringsbygg og har ansvar for 125.000 kvadratmeter forretnings-, lager- og industribygg. Selskapet utvikler boligprosjekter, både i egen regi og i samarbeid med andre eiendomsselskaper.

En rekke eiendomsprosjekter, omfattende næringsbygg og boliger ble igangsatt i 2021. Markedet for boliger var preget av stor aktivitet med et samlet salg av 210 boliger i prosjekter hvor Løvenskiold Eiendom er involvert.

For Maxbo har Løvenskiold Eiendom gjennomført bygging av moderne varehus i Ås og på Forus i Stavanger med et samlet areal på 18.000 kvadratmeter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også