Solgte leiligheter for 60 millioner på to dager

Et boligprosjekt med 58 leiligheter i Bodø sentrum hadde salgsstart denne uken. På to dager ble det solgt for 60 millioner. 
STOR INTERESSE: Åtte kontrakter til en verdi av 60 millioner kroner ble signert da Kvartal 3 i Bodø ble åpnet for salg til boligbyggelaget Nobls medlemmer. | Foto: LPO Arkitekter
STOR INTERESSE: Åtte kontrakter til en verdi av 60 millioner kroner ble signert da Kvartal 3 i Bodø ble åpnet for salg til boligbyggelaget Nobls medlemmer. | Foto: LPO Arkitekter

Mandag startet bolibyggelaget Nobl forhåndssalget av leilighetene i prosjektet Kvartal 3 til sine medlemmer. Etter to dager i det lukkede markedet til boligbyggelaget, ble det signert åtte kontrakter til en verdi av 60 millioner kroner.

Det skriver lokalavisen Bodø Nu.

– Dette har vært en veldig god start og vi er både glade og litt overrasket over responsen med tanke på situasjonen vi har i boligmarkedet i dag. Det vitner om et godt prosjekt og en tro på at markedet vil endre seg, sier områdeleder i DNB Eiendom Nybygg, Pål Martin Arntzen i en pressemelding. 

Avisen skriver at det knyttet seg stor spenning til salgsstarten, i og med at boligmarkedet har dempet seg noe etter flere rentehevinger. Prosjektmegler Thomas Normann Johnsen i DNB sier til Bodø Nu at flere hundre meldte forhåndsinteresse, og at mange fortsatt er i tenkeboksen. Onsdag åpnet også salget i det åpne markedet, og de to meglerne er spent på den videre utviklingen. 

– Vi har mange på listen som nå skal kontaktes, så det blir spennende å se de neste dagene hvordan salget går. Men det har uten tvil vært en veldig god start for Kvartal 3. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

SLITER MED PRISHOPP: – Før betalte vi 35 kroner for en kilo paprika. Nå betaler vi 75 kroner, sier restauranteier og driver av Le Benjamin i Oslo, Ove Jakobsen. | Foto: Le Benjamin

Restauranteier: – Nå trenger vi hjelp

For abonnenter