EiendomsWatch

Fabritius har miljøsertifisert bygg nummer to

Bjørn Rune Gjelstens Fabritius har miljøsertifisert sitt andre bygg. Selskapet satser på å være i mål i løpet av to år.

FORNØYD: Bjørn Rune Gjelstens Fabritius er fornøyd med miljøsertifiseringen på Skedsmokorset. | Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

Bjørn Rune Gjelstens Fabritius har som mål å ha miljøsertifisert alle eiendommer i porteføljen innen utgangen av 2023.

Nå er selskapet i mål med sin andre BREEAM In-Use (BIU)-sertifisering. Det dreier seg om Høgslundveien 15 og 17 på Skedsmokorset i Lillestrøm kommune. Bygget ble tildelt sertifisering «Very Good», noe selskapet sier seg godt fornøyd med.

Fabritius har tidligere sertifisert naboeiendommen Høgslundveien 49 til BREEAM In-Use «Very good» og er i prosess med flere andre.

«Sertifiseringen er ikke bare et bevis på hvilken standard bygget har i forhold til kravene i BREEAM, men det er også en ekstremt god øvelse for kartlegging av eiendommen. Sertifiseringen gir et godt grunnlag for å kunne sette videre mål for eiendommen når det kommer til miljøtiltak», skriver selskapet på sine hjemmesider.

SERTIFISERT: Nå er disse byggene miljøsertifisert | Foto: Fabritius
SERTIFISERT: Nå er disse byggene miljøsertifisert | Foto: Fabritius
 

Mer fra EiendomsWatch

Svensk boligaktør jakter norsk partner

Co-living-aktøren Allihoop ønsker å etablere seg utenfor Sverige. – Oslo er en veldig interessant by som vi trenger å lære mer om, sier Milad Barosen, toppsjef og medgründer, til EiendomsWatch.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger