EiendomsWatch

Lokale aktører sikret seg 30 mål næringstomt i Horten

Drive Eiendom og Format Eiendom kjøper sammen med selskapet Fontura AS en tomt på 30 mål i Origo Næringspark i Horten.

KJØPTE TOMT: Kristian Sæther i Drive eiendom og Andreas Hojem Olsen i Format Eiendom har gått sammen med Fontura for å kjøpe siste ledige del av Origo Næringspark i Horten. | Foto: Drive Eiendom og Format Eiendom

Siste del av Origo Nærginspark på Skoppum i Horten kommune er solgt til tre lokale eiendomsinvestorer, skriver Vestviken24.

Origo Næringspark var så godt som utsolgt tilbake i 2018, men et område på 30 mål var da båndlagt av Bane Nor. Det er dette området som nå er solgt til Drive Eiendom, Format Eiendom og Fontura.

– Dette er et spennende område, som blir et knutepunkt. Mye på grunn av den nye jernbanestasjonen som kommer der, sier daglig leder Kristian Sæther i Drive Eiendom til Gjengangeren.

Andreas Hojem Olsen, daglig leder i Format Eiendom, trekker frem tomtens allsidighet som et stort pluss.

– Man bygger alt fra kontorer, produksjonslokaler, verksted til lager. Du kan også kombinere disse tingene. Det gjør det lettere for oss å finne folk til området, sier Hojem Olsen til lokalavisen.

Eiendommen kjøpes gjennom kjøp av et aksjeselskap, nærmere bestemt Origo Næringspark AS.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch - meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch