EiendomsWatch

Oslo Finans-syndikat har kjøpt industrieiendom av Røkke

Eiendommen i Vestfold ble solgt av Kjell Inge Røkkes TRG Real Estate til tre investorer som gikk sammen om en «club deal».

RØKKE-PREG: Borgeskogen 69 skifter eier fra Røkke-eide TRG Real Estate til et syndikat bestående av tre investorer tilrettelagt av Oslo Finans. Men Aker Solutions blir værende som leietaker på lang kontrakt, ifølge Oslo Finans. | Foto: Oslo Finans

Oslo Finans melder via LinkedIn å ha kjøpt Borgeskogen 69 i Sandefjord, en stor industrieiendom på lang kontrakt med Aker Solutions.

Selger er TRG Real Estate, som er eid av Kjell Inge Røkke. Ifølge Oslo Finans har kjøpet blitt tilrettelagt som en «club deal» med tre investorer, men kjøpesummen er ikke oppgitt.

Kjøperen opplyser at Aker Solutions er leietaker med en lang «bare house»-avtale på omtrent 12 år.

Borgeskogen 69 er en industrieiendom med stor tomt på 23.400 kvadratmeter i et av Vestfolds mest attraktive industri- og logistikkområder, oppgir Oslo Finans.

«Beliggenheten av eiendommen i Borgeskogen som er regionens største industri- og logistikkområde er svært god. Vi forventer at området vil utvikle seg positivt i årene fremover i takt med videre utbygging av næringsparken som stadig vokser, samt nærheten til E18», skriver selskapet.

Transaksjonen ble gjort direkte mellom partene, uten megler.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch