EiendomsWatch

Fabritius overleverte halvt logistikk-bygg - 11.800 kvadratmeter står tomme

Fabritius-sjef Asgeir Solheim er ikke bekymret over at leietaker ikke er på plass i nytt lager- og logistikkbygg i Moss. – Vi har stor tro på området, sier han.

IKKE BEKYMRET: Fabritius-sjef Asgeir Solheim tror han skal fylle opp resten av bygg i Moss, som overtas i mars. | Foto: Fabritius

Onsdag overleverte Fabritius 11.500 kvadratmeter nye lokaler til Greencarrier Shipping & Logistics i Moss Næringspark. Resten av bygget på totalt 23.300 kvadratmeter er ikke utleid ennå. Denne delen leveres ferdig for lager- og logistikkproduksjon.

– Halve bygget ble bygget for Greencarrier, men vi fant det mest praktisk og økonomisk fornuftig å bygge større enn deres behov. Vi overtar resten av bygget noe senere. Vi er i dialog med flere mulige konkrete leietakere og er overhodet ikke redd for at vi ikke skal få leid ut lokalene. Generelt har vi svært liten ledighet i vår logistikkportefølje. Den er på én til to prosent av totalt 150.000 kvadratmeter, sier administrerende direktør Asgeir Solheim i Fabritius, til EiendomsWatch.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch