EiendomsWatch

Onyx bygger nytt senter i Trøndelag

Onyx Eiendom vurderte å selge tomta, men bestemte seg for å heller bygge ut et senter i Stjørdal med rundt 12.000 kvadratmeter.

NYTT OG NYTTIG: Sjøsiden-senteret i Stjørdal rommer flere aktører som selger varer til hus og hjem. Ved siden av dagens bygg skal Onyx Eiendom bygge nytt, som også skal huse leietakere som kommer flyttende fra et gammelt kontorbygg i området som skal rives. | Foto: Therese Lee As

– Nå har tiden kommet for å utvide bransjesenteret for hus og hjem som vi har brukt de siste årene på å skape på Sjøsiden, sier Janet Balstad Skammelsrud og Christian Balstad i Onyx Eiendom til lokalavisen Bladet.

Den nye delen av senteret i Stjørdal bygges i to etasjer, samt en inntrukket tredjeetasje. Størrelsen på det totale utleide arealet i nybygget kommer til å havne på rundt 12.000 kvadratmeter pluss parkeringskjeller under hele bygget, skriver Bladet.

– Vi har sett for oss å komme i gang med byggetrinn to i flere år. Det har også vært aktuelt å selge tomta, men nå er er det bestemt at vi ønsker å utvikle området selv, sier utbyggerne til avisen.

Torsdag leveres rammesøknaden for prosjektet inn til kommunen, og Onyx Eiendom håper å komme i gang med byggingen av senteret i løpet av høsten.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Disse eiendomsaktørene har meldt flytting fra Norge i 2022

I løpet av året har flere milliardærer flyttet ut av Norge, og noen av de er knyttet til eiendomsbransjen. Minst tolv personer tilknyttet eiendomsbransjen har flyttet ut av Norge i løpet av 2022,. For de aller fleste er det Sveits som frister mest, men noen velger Italia som sitt nye bosted.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch