EiendomsWatch

DNB Markets-syndikat solgte kombieiendom på Forus

Maersk Drilling er leietaker i kombinasjonsbygget som ble oppført for selskapet i 2013.

SOLGT: Bygget på cirka 7000 kvadratmeter er leid ut til Maersk Drilling Norge på en lengre leieavtale, og nå har et DNB Markets-syndikat solgt det til Grude & Klingsheim Eiendom. | Foto: DNB Næringsmegling

Grude & Klingsheim Eiendom har gjennom Moseidveien Eiendom AS kjøpt Moseidveien 19 på Forus utenfor Stavanger, melder DNB Næringsmegling.

Ifølge meglerhuset er kombinasjonseiendommen på cirka 7000 kvadratmeter leid ut til Maersk Drilling Norge på en lengre leieavtale. Selger var et DNB Markets-syndikat.

Eiendommen ble oppført for leietaker i 2013 og er et «fleksibelt kombibygg med moderne tekniske løsninger». Stor selveiet tomt gir god plass for utelagring og god atkomst til lagerarealene. Lav utnyttelsesgrad gir videre gode muligheter for ytterligere utvikling av eiendommen.

«DNB Næringsmegling opplevde god interesse for eiendommen i markedet, og ser generelt en økende interesse for gode kombinasjonsbygg på Forus – både blant lokale kjøpere så vel som utenbys aktører», skriver meglerhuset.

Transaksjonsteamet som meglet salget besto av Egil Kvannli og Hans-Christian Birkedal.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Nytt tiltaksforbud hasteinnført i Oslo etter funn av kvikkleire

Plan- og bygningsetaten har sendt ut varsel til eiere av flere hundre eiendommer på Frysja om å ikke gjøre noe som kan medføre risiko for skred. Obos har fått det selskapet kaller en stoppordre og møter Oslo kommune sammen med Stor-Oslo Eiendom for å følge opp situasjonen rundt sitt felles byggeprosjekt.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch