EiendomsWatch

DNB Markets-syndikat solgte kombieiendom på Forus

Maersk Drilling er leietaker i kombinasjonsbygget som ble oppført for selskapet i 2013.

SOLGT: Bygget på cirka 7000 kvadratmeter er leid ut til Maersk Drilling Norge på en lengre leieavtale, og nå har et DNB Markets-syndikat solgt det til Grude & Klingsheim Eiendom. | Foto: DNB Næringsmegling

Grude & Klingsheim Eiendom har gjennom Moseidveien Eiendom AS kjøpt Moseidveien 19 på Forus utenfor Stavanger, melder DNB Næringsmegling.

Ifølge meglerhuset er kombinasjonseiendommen på cirka 7000 kvadratmeter leid ut til Maersk Drilling Norge på en lengre leieavtale. Selger var et DNB Markets-syndikat.

Eiendommen ble oppført for leietaker i 2013 og er et «fleksibelt kombibygg med moderne tekniske løsninger». Stor selveiet tomt gir god plass for utelagring og god atkomst til lagerarealene. Lav utnyttelsesgrad gir videre gode muligheter for ytterligere utvikling av eiendommen.

«DNB Næringsmegling opplevde god interesse for eiendommen i markedet, og ser generelt en økende interesse for gode kombinasjonsbygg på Forus – både blant lokale kjøpere så vel som utenbys aktører», skriver meglerhuset.

Transaksjonsteamet som meglet salget besto av Egil Kvannli og Hans-Christian Birkedal.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch