Nytt kjøpesenter inn i Alti: – Passer godt inn i porteføljen

Lietorvet Eiendom og Alti Forvaltning inngår samarbeid om Lietorvet i Skien.
GODT FORNØYD: Lars Ove Løseth, administrerende direktør i Alti Forvaltning, mener Lietorvet passer fint inn i porteføljen. | Foto: Alti
GODT FORNØYD: Lars Ove Løseth, administrerende direktør i Alti Forvaltning, mener Lietorvet passer fint inn i porteføljen. | Foto: Alti

Alti Forvaltning melder om avtale om forvaltning av Lietorvet i Skien. Senteret har ifølge Alti en god beliggenhet i øvre del av Skien sentrum, med et primærmarked på 58.000 mennesker.

Lietorvet kjøpesenter er i dag utleid til 22 leietakere, hvor Meny, Vinmonopolet og apoteket er blant de største aktørene.

Avtalen med Alti er inngått med virkning fra 1. mai 2022.

Lars Ove Løseth, administrerende direktør i Alti Forvaltning, er glad for å ha inngått et samarbeid med Lietorvet Eiendom og kommenterer at Lietorvet er et senter som passer godt inn i porteføljen.

– Senteret har en god beliggenhet og en fin sammensetning av butikker og tjenester. Vi ser frem til å komme i gang med arbeidet, sier Løseth i meldingen.

Arve Haugseter, eier og styreleder i Lietorvet Eiendom AS, har tro på at dette blir et godt samarbeid som vil bidra til god utvikling for Lietorvet kjøpesenter.

– Alti er en stor kjøpesenterkjede med lang erfaring innen kjøpesenterdrift. Dette samarbeidet vil styrke vår markedsposisjon og gi oss nye muligheter til å utvikle senteret videre, sier Haugseter.Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også