EiendomsWatch

Bygger fullskala Porsche-senter i Fredrikstad

Porsche-forhandler Hedin Performance Cars har bestemt seg for å bygge deres femte anlegg av sitt slag her i landet, i samarbeid med to norske eiendomsselskaper. – Når vi åpner dørene vil vi ta kundeopplevelsen til et helt nytt nivå og skape et samlingspunkt for Porsche-entusiaster i hele Østfold, sier Hedins Rickard Magnusson.

KJØRER PÅ: Til venstre er illustrasjoner fra det som skal bygges – Porsche Centre Fredrikstad. Til høyre er Hedin Performance Cars' administrerende direktør Rickard Magnusson. | Foto: Porsche / Hedin

Norgessatsingen til bilforhandler Hedin Performance Cars omfatter Porsche-sentre i Oslo, Son, Stavanger og Kristiansand. Nå utvides det med et nytt senter på Østlandet på 3400 kvadratmeter som etter planen skal være ferdigstilt innen utgangen av 2024, ifølge en pressemelding.

Hedin opplyser at anlegget i Fredrikstad vil innebære en investering i størrelsesorden 130–150 millioner kroner, og etableringen innebærer 25–30 nye arbeidsplasser til regionen i byggefasen.

– Det er et stort pluss for Fredrikstad å få et profilmerke som Porsche til byen, sier styreleder i Glemmen Gård Eiendom, Øivind Aspeng via pressemeldingen.

Eiendomsselskapet har i samarbeid med Dahle Eiendom fått oppdraget med å bygge Porsche Center Fredrikstad. Bygget er et fullskala Porsche Center som ifølge Hedin rommer mer enn en tradisjonell bilforretning.

– Når vi åpner dørene vil vi ta kundeopplevelsen til et helt nytt nivå og skape et samlingspunkt for Porsche-entusiaster i Fredrikstad, Sarpsborg og hele Østfold, sier administrerende direktør i Hedin Performance Cars, Rickard Magnusson i meldingen.

Bygget skal gi en merkbart bedre opplevelse av merkevaren og produktene, og utformes i tråd med Porsche sitt helt nye designkonsept «Destination Porsche» som handler om opplevelser og inspirasjon.

– I tillegg til å vise frem produktene fysisk og digitalt ved hjelp av VR-teknologi og berøringsskjermer, vil Porsche-kunder og -fans få muligheten til å samles om merkevaren i det behagelige loungeområdet, sier Magnusson.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch