Aurora Eiendom innfridde målet – har kjøpesentre for 9 milliarder

Lars Ove Løseth, administrerende direktør i Aurora Eiendom, er strålende fornøyd med prisingen i forbindelse med selskapets milliardkjøp.
FORNØYD MED TIMING: Lars Ove Løseth er fornøyd både med prising og timing når han nå handler for milliardbeløp i Drammen, Stavanger og på Hamar. | Foto: Alti
FORNØYD MED TIMING: Lars Ove Løseth er fornøyd både med prising og timing når han nå handler for milliardbeløp i Drammen, Stavanger og på Hamar. | Foto: Alti

Onsdag morgen ble det kjent at Aurora Eiendom kjøper sentrene Gulskogen i Drammen, Arkaden i Stavanger og 25 prosent av Maxi Storsenter på Hamar. Brutto selskapsverdi av de nye kjøpene er 2,6 milliarder, hvorav Gulskogen utgjør 80 prosent av kjøpet med en verdi på 2,1 milliarder kroner.

– Vi er veldig fornøyd med prisingen vi har oppnådd å kjøpe på. Vi er trygge på at objektene er sterke gode sentre og at dette er langsiktig gode investeringer, sier Lars Ove Løseth, administrerende direktør i Aurora Eiendom, til Finansavisen.

Han mener kjøpet kommet på et optimalt tidspunkt.

– Vi startet med fem senter i fjor og med mål om å nå 8-10 milliarder i verdier i løpet av 12-18 måneder. Nå er vi på 9 milliarder omtrent på dagen ett år etter, sier han.

Løseth sier at omsetningen ved deres kjøpesentre har vært helt fenomenal i fjor og så langt i år, hvor man ligger 12 prosent over i fjor og godt over 2019.

Etterspørselen etter butikklokaler er stigende og høyere enn før korona, noe som resulterer i flere nye leieavtaler og redusert ledighet, opplyser Aurora-sjefen til avisen.

Les også

Aurora Eiendom blar opp 2,6 milliarder kroner for kjøpesentre fra Steen & Strøm

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også