EiendomsWatch

Slate åpner kontor i Norge – flytter inn i Via Vika i dag

Kanadiske Slate Asset Management, som har gjort flere større porteføljekjøp innen dagligvareeiendom i Norge de siste ni månedene, har nå etablert eget norgeskontor. Den første ansatte er på plass i lokalene i dag.

NYTT KONTOR I NORGE: Analytiker Magnus Grape ved Slate Asset Managements nye Norgeskontor og Senior Vice President i Slate, Sven Vollenbruch (t.h.) | Foto: Selskapet

1. juli flytter Slate Asset Management inn i prestisjebygget Via i Ruseløkkveien 34, og blir dermed naboer med Akershus Eiendom.

– Norge er et mindre marked enn mange andre i Europa. Fra et forretningsmessig ståsted liker vi den sterke og stabile økonomien og det business-vennlige politiske klimaet. En av tingene vi også liker med Norge er at mange ting har maler og normer, som for eksempel standardiserte leiekontrakter. Alt er veldig transparent, og det er positivt for en utenlandsk investor, sier Senior Vice President i Slate, Sven Vollenbruch, til EiendomsWatch.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

Akershus Eiendom justerer opp yield-estimatene, med ett stort unntak

«Selv om vi foreløpig ikke har mange eksempler som faktisk kan bevise at yieldene har økt, ser vi likevel en tydelig bevegelse i markedet», er budskapet fra analysesjef Kari Due-Andresen og resten av analyseteamet i Akershus Eiendom. Nå justeres de fleste yield-estimatene opp.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch