EiendomsWatch

Leier nesten 15.000 kvadratmeter av Pareto i Ullensaker

Pareto Eiendomsfellesskap har signert en langsiktig leieavtale med en logistikkleverandør i nylig kjøpt bygg i Ullensaker.

NY LEIETAKER: Norsk Bibliotektransport flytter inn i Dyrskueveien 13 i Ullensaker neste sommer. | Foto: Oslo Pensjonsforsikring

Pareto Eiendomsfellesskap har signert en langsiktig leieavtale med logistikkleverandøren Norsk Bibliotektransport (NBT) i den nylig ervervede eiendommen Dyrskueveien 13 i Ullensaker i Viken fylke.

Kjøpet av eiendommen ble gjennomført i juni og NBT forventes å flytte inn i løpet av sommeren 2023.

Det utleide arealet består av 14.480 kvadratmeter, fordelt på kontor- og lagerenheter. 5000 kvadratmeter bygges ut som en forlengelse av eksisterende bebyggelse, fremgår det av en melding på Pareto Eiendomsfellesskaps hjemmesider.

Det var Oslo Pensjonsforsikring som solgte eiendommen til Pareto i sommer.. Bygget har vært leid ut til ledende aktører innen helse- og farmasøytisk industri; Pharmaq og OneMed Services..

Mer fra EiendomsWatch

Ny analytiker i Malling hentet fra Veridian

Etter ett år i Veridian Analyse har Peder O. Fjellvang gått over til analytikerstilling i Malling & Co. Der er han blitt en del av et lag som får stadig nye fjes, ifølge den nye arbeidsgiveren.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch