EiendomsWatch

KMC blar opp 52 millioner for eiendom utenfor Ålesund

KMC Properties melder at de har signert kjøpskontrakt for et bygg utenfor Ålesund som er leid ut til Cflow Fish Handling.

Foto: Google

I en børsmelding opplyser KMC Properties at de har betalt 52 millioner kroner for den 3679 kvadratmeter store eiendommen som har en tilhørende 13.743 kvadratmeter stor tomt. I tillegg til bygget er det også en 85 meter lang dypvannskai på 1140 kvadratmeter på tomta.

KMC får en trippel net bare-houseavtale med leietaker Cflow med på kjøpet, en leieavtale på 14 år og en brutto yield på 8,65 prosent.

– Vi fortsetter vår vekststrategi og sikrer enda en industrieiendom på en attraktiv beliggenhet og med en solid leietaker til porteføljen vår. Cflow er eksponert for akvakultur, en bransje vi kjenner godt gjennom våre eksisterende leietakere, sier administrerende direktør i KMC Properties, Liv Malvik

Transaksjonen er underlagt vanlige betingelser og forventes fullført i oktober 2022.

Etter kjøpet har KMC Properties 49 eiendommer, stort sett i de nordiske landene. Porteføljen er på totalt 424.000 kvadratmeter. I tillegg har selskapet nylig også signert en avtale med Bewi om kjøp av inntil 24 eiendommer og en tomt.

Mer fra EiendomsWatch

Ny analytiker i Malling hentet fra Veridian

Etter ett år i Veridian Analyse har Peder O. Fjellvang gått over til analytikerstilling i Malling & Co. Der er han blitt en del av et lag som får stadig nye fjes, ifølge den nye arbeidsgiveren.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch