Urmaker Bjerke flytter inn i 2700 kvadratmeter i Eger-kvartalet

– Vi har i lengre tid jobbet med en ny og spennende langsiktig plan for Eger-kvartalet der vi får utnyttet dets fantastiske beliggenhet og potensial, sier Annette Lund i Promenaden Management.
HAR FUNNET HVERANDRE: Aleksander Bjerke Opsahl, Annette Lund og Joakim Bjerke | Foto: Knut Neerland /@magentfotografer
HAR FUNNET HVERANDRE: Aleksander Bjerke Opsahl, Annette Lund og Joakim Bjerke | Foto: Knut Neerland /@magentfotografer

I løpet av de siste årene har en rekke kjente og eksklusive merkevarer flyttet inn i Nedre Slottsgate i Oslo. Det dreier seg om aktører som Louis Vuitton, Dior, Saint Laurent, Bottega Veneta, Hermès, og siden i vår også Chanel. Bak utviklingen står Promenaden Management, eiere og forvaltere av området rundt Nedre Slottsgate, Steen & Strøm Magasin og Eger-kvartalet, som aktivt arbeider for å skape unike destinasjoner og tiltrekke de aller beste merkevarene til Oslo.

Nå har turen kommet til det historiske Eger-kvartalet og Øvre Slottsgate.

– Vi har i lengre tid jobbet med en ny og spennende langsiktig plan for Eger-kvartalet der vi får utnyttet dets fantastiske beliggenhet og potensial, og skapt nytt liv på Egertorget. Den nye strategien inkluderer både åpning av nye og spennende butikk-konsepter som er unike i Norge samt etablering av flotte og moderne kontorlokaler, sier administrerende direktør Annette Lund i Promenaden Management i en pressemelding.

Hun sier at Oslo har blitt en attraktiv destinasjon for internasjonale merkevarer innen luksussegmentet og at Eger-kvartalet har de kvalitetene som skal til for å huse ledende merkevarer som befinner seg i øverste klasse. 

Urmaker Bjerke flytter inn

– Vi er stolte av å endelig kunne avsløre hvem som skal flytte inn, sier hun.

Det er Urmaker Bjerke som storsatser. Etter 100 år i bransjen, åpner tredje- og fjerde generasjon av familien Bjerke nå Europas største klokkebutikk i sitt slag. De vil disponere 2700 kvadratmeter, fordelt over tre etasjer på Eger, der store deler vil brukes som butikklokale, mens noe vil brukes til administrasjon. 

– Fantastisk mulighet

Administrasjonsdirektør Joakim Bjerke i Urmaker Bjerke sier dette føles som en fantastisk mulighet. 

– Promenaden Management har beviselig har vært med på å løfte og styrke den eksklusive handelen i Oslo, og vi ser derfor på de som en naturlig samarbeidspartner for oss i fremtiden. Nå vil vi sette i gang det spennende planleggingsarbeidet og vi ser virkelig frem mot å åpne dørene i 2024 og by på helt unike kunde- og handleopplevelser, sier han.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

FANT LOKALER TIL LULULEMON: Lars Simen Paulgaard fra Malling & Co. | Foto: Eiendomshuset Malling & co

Åpner ny flagship store på Karl Johan

Les også

FØR OG ETTER: Prosjektet før og etter behandlingen av PBE som medførte en redusering i antall etasjer. Selv om etaten er fortsatt ikke tilfreds med det arkitektoniske uttrykket, har de gitt tommel opp. | Foto: Lillestrøm Arkitekter

Obos og Nordr får tommel opp av PBE på Løren

For abonnenter

FANT LOKALER TIL LULULEMON: Lars Simen Paulgaard fra Malling & Co. | Foto: Eiendomshuset Malling & co

Åpner ny flagship store på Karl Johan