DNB Næringseiendom om rehabiliteringen av Sundt: – Det har vært en omfattende prosess

Etter en lenger tid med totalrenovering, åpner varemagasinet i slutten av november i år. 
TIDSRIKTIG: DNB Næringseiendom sier de har valgt et tidsriktig totalkonsept for Sundt, som gir bygget tilbake sin fortjente identitet og fornyet oppmerksomhet. | Foto: DNB Næringseiendom
TIDSRIKTIG: DNB Næringseiendom sier de har valgt et tidsriktig totalkonsept for Sundt, som gir bygget tilbake sin fortjente identitet og fornyet oppmerksomhet. | Foto: DNB Næringseiendom

– Vi er opptatt av sentrumsutvikling og sikre at Bergen sentrum er et attraktivt sted å jobbe, handle, leve og selvsagt oppleve, sier Gro Boge, administrerende direktør i DNB Næringseiendom i en pressemelding. 

Selskapet satser stort i Bergen sentrum. Med blant annet Galleriet kjøpesenter, Markeveien 1B, Starvhusgaten 2a og 2B, Krinkelkroken, og ikke minst varemagasinet Sundt.

Stengt over lenger tid

Nå nærmer det seg åpning av varemagasinet Sundt – som har vært stengt en lengre periode for totalrenovering. Vi jobber mot åpning mot slutten av november 2024, sier hun. 

DNB Næringseiendom sier de har valgt et tidsriktig totalkonsept for Sundt, som gir bygget tilbake sin fortjente identitet og fornyet oppmerksomhet. Videre settes de høy standard på bærekraft, kvalitet, valg av interiør og valg av butikker og serveringssteder. 

Det har vært en omfattende prosess som vi nå er på oppløpet av og vi jobber oss frem mot åpningen i november. Vi har flere spennende leietakere som skal fylle varemagasinet, blant annet det danske og bærekraftige Poke & Sons som etablerer sin første restaurant i Norge – hos oss på Sundt. Det ser vi frem til, sier eiendomssjef Renate Iversen. 

Ingen vegger

Det vil ikke være vegger mellom butikkene, men åpne flater. 

Dette skal ifølge senteret gir kunder en mulighet til å vandre gjennom lokalene uten å måtte tre inn i hver enkelt butikk. 

Vi har et mål om at besøkende skal få en spesiell opplevelse på Sundt og at eiendommen igjen skal fungere som møtested og inspirasjonskilde tilpasset dagens kunder, sier eiendomssjefen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også