CBRE henter inn Christian Kahrs

Hotell-veteran Christian Kahrs skal nå inngå i CBREs rådgivnings- og transaksjonsteam for hotellnæringen.
Foto: CBRE
Foto: CBRE

Christian Kahrs er ansatt som Associate Director i CBREs rådgivnings- og transaksjonsteam for hotellnæringen, fremgår det av en pressemelding fra selskapet.

CBRE har lang erfaring fra å bistå norske og internasjonale aktører med eiendomsrådgivning innen hotell- og reiseliv, blant annet med salget av Hotell Ullensvang nå i vår.

– Vi opplever økt etterspørsel etter våre tjenester fra kunder som ser endrede muligheter innen hotelleiendom og lignende segmenter der operasjonell dyktighet er utslagsgivende for avkastning, og er derfor veldig glade og stolte av å få Christian Kahrs inn i teamet vårt. Christians omfattende erfaring, blant annet fra hotelldrift og -distribusjon, vil umiddelbart gi verdifulle bidrag i våre rådgivnings- og transaksjonsoppdrag for norske og internasjonale aktører, sier Erik Lee Myklebust, tjenesteleder for hotell i CBRE.

Christian Kahrs har lang og omfattende erfaring fra selskaper som Radisson Hotel Group, Best Western Hotels, Thon Hotels, The Apartments Company og First Hotels. Han har en Master of Science i internasjonalt hotell og reiseliv.

 

 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

UNG I NÆRINGSEIENDOM: På onsdag deltok 70 medlemmer av Ung i Næringseiendom på en byvandringstour i Oslobukta hvor de fikk et unikt innblikk i hva som rører seg i området - i regi av deres sponsor Carucel Eiendom. | Foto: Ung i Næringseiendom

Ung i Næringseiendom på byvandring i Oslo

For abonnenter