EiendomsWatch

CBRE henter inn Christian Kahrs

Hotell-veteran Christian Kahrs skal nå inngå i CBREs rådgivnings- og transaksjonsteam for hotellnæringen.

Foto: CBRE

Christian Kahrs er ansatt som Associate Director i CBREs rådgivnings- og transaksjonsteam for hotellnæringen, fremgår det av en pressemelding fra selskapet.

CBRE har lang erfaring fra å bistå norske og internasjonale aktører med eiendomsrådgivning innen hotell- og reiseliv, blant annet med salget av Hotell Ullensvang nå i vår.

– Vi opplever økt etterspørsel etter våre tjenester fra kunder som ser endrede muligheter innen hotelleiendom og lignende segmenter der operasjonell dyktighet er utslagsgivende for avkastning, og er derfor veldig glade og stolte av å få Christian Kahrs inn i teamet vårt. Christians omfattende erfaring, blant annet fra hotelldrift og -distribusjon, vil umiddelbart gi verdifulle bidrag i våre rådgivnings- og transaksjonsoppdrag for norske og internasjonale aktører, sier Erik Lee Myklebust, tjenesteleder for hotell i CBRE.

Christian Kahrs har lang og omfattende erfaring fra selskaper som Radisson Hotel Group, Best Western Hotels, Thon Hotels, The Apartments Company og First Hotels. Han har en Master of Science i internasjonalt hotell og reiseliv.

 

 

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch