EiendomsWatch

Her er Scandics ledertalenter

Åtte talenter har gjennomført Scandic Norges lederutviklingsprogram Talent @ Scandic.

LEDERUTVIKLING: Administrerende direktør i Scandic Asle Prestegard (nr. 2 fra venstre) og HR-direktør Elin Ekrol (nr. 2 fra høyre). Her sammen med årets ledertalenter i Scandic Hotels Norge. | Foto: Scandic Hotels Norge

Hvert år blir over 100 medarbeidere fra Scandics forskjellige markeder nominert til å delta i lederutviklingsprogrammet Talent @ Scandic. Av disse er det en håndfull talenter som plukkes ut og får gjennomgå opplæring i ledelse, kommersiell og operativ utvikling, prosjektledelse og finansiell forståelse.

Målet er å ruste deltakerne til å bli fremtidige ledere i selskapet, forteller Scandic i en pressemelding. Før programmet starter, velger ledergruppen i Scandic-konsernet fokusområder som er i tråd med selskapets overordnede strategi.

– Årets talenter har gjort en imponerende jobb med å fordype seg i temaer som digitalisering, kommersiell optimalisering og HR - områder av virksomheten som har blitt gradvis viktigere i kjølvannet av pandemien. Det har vært fantastisk å følge utviklingen deres, og jeg er overbevist om at de vil nå langt i Scandic, sier administrerende direktør i Scandic Hotels Norge, Asle Prestegard.

De ansatte som har vært gjennom talentprogrammet i 2021 er:

  • Mirsad Pandzic, Team Leader, Regional Sales Office, Oslo
  • Shiju Nair Parattil, Hotel Manager, Scandic Solli, Oslo
  • Kristoffer R. Skagen, Hotel Manager, Scandic Helsfyr, Oslo
  • Magnus Melsom, Hotel Manager, Scandic St. Olavs Plass, Oslo
  • Simen Anker-Olsen, Head of Leisure Revenue Management, Support Office, Oslo
  • Rune Aasprong, Hotel Manager, Scandic Victoria, Oslo
  • Marius Lauritzen, Director of Corporate Sales, Support Office, Oslo 

Mer fra EiendomsWatch

Tillitsvalgt i PBE: – Håper å unngå streik

50 Akademikerne-organiserte ansatte i Plan- og bygningsetaten i Oslo (PBE) kan bli tatt ut i streik dersom meklingen, som nå pågår på overtid, ikke fører frem, bekrefter Kaja Aubert i fagforeningen AFAG.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch