EiendomsWatch

Bane NOR Eiendom selger for 485 millioner kroner

Bane NOR hadde kjøper på plass også i fjor og var fornøyd med salgssummen, men så valgte kjøper før påske i fjor å benytte seg av forbeholdet om å trekke seg.

Foto: PR

Quality Hotel River Station Drammen ble ifølge Finansavisen solgt for 485 millioner kroner, som er rekordpris i Drammen. Yielden var under 5 prosent meldes det.

Hotellet som ble ferdigstilt i november 2019 ligger ved togstasjonen i Drammen sentrum, og har 247 rom, konferanse- og møteromsfasiliteter med en kapasitet på opp mot 600 personer og brutto utleieareal på drøyt 13.500 kvadratmeter.

Hotellet er utleid til Nordic Choice, med en gjenværende leiekontrakt på 13 år.

– Vi er fornøyd med prisingen i Drammensmarkedet. Den er ikke like skarp som i Oslo, men er veldig bra, sier Morten Austestad, utviklingsdirektør i Bane NOR Eiendom, til avisa.

NREP har en klar ambisjon om å øke tilstedeværelsen i Norge. I 2021 har den nordiske private equity-aktøren gjort betydelige investeringer i Norge, hentet kapital til flere av sine fond, samt doblet organisasjonen i Norge for fremtidig vekst.

Investeringen gjøres i NREP Income+, fondet som tidligere kjøpte Coops 86.000 kvadratmeter store hovedlager på Gardermoen, samt Odas nye lagerbygg på Liertoppen.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch