Bane NOR Eiendom selger for 485 millioner kroner

Bane NOR hadde kjøper på plass også i fjor og var fornøyd med salgssummen, men så valgte kjøper før påske i fjor å benytte seg av forbeholdet om å trekke seg.
Foto: PR
Foto: PR

Quality Hotel River Station Drammen ble ifølge Finansavisen solgt for 485 millioner kroner, som er rekordpris i Drammen. Yielden var under 5 prosent meldes det.

Hotellet som ble ferdigstilt i november 2019 ligger ved togstasjonen i Drammen sentrum, og har 247 rom, konferanse- og møteromsfasiliteter med en kapasitet på opp mot 600 personer og brutto utleieareal på drøyt 13.500 kvadratmeter.

Hotellet er utleid til Nordic Choice, med en gjenværende leiekontrakt på 13 år.

– Vi er fornøyd med prisingen i Drammensmarkedet. Den er ikke like skarp som i Oslo, men er veldig bra, sier Morten Austestad, utviklingsdirektør i Bane NOR Eiendom, til avisa.

NREP har en klar ambisjon om å øke tilstedeværelsen i Norge. I 2021 har den nordiske private equity-aktøren gjort betydelige investeringer i Norge, hentet kapital til flere av sine fond, samt doblet organisasjonen i Norge for fremtidig vekst.

Investeringen gjøres i NREP Income+, fondet som tidligere kjøpte Coops 86.000 kvadratmeter store hovedlager på Gardermoen, samt Odas nye lagerbygg på Liertoppen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også