EiendomsWatch

Thon lufter idé om å gjøre hotell til boliger

Det siste året har eiendomsselskapet til Thon kommet på tanker om å endre hotellet sitt i Sandnes.

NYE PLANER: Sandnes kommune skal lage ny kommuneplan, og har fått innspill fra Thon Hotellbygg om at dette hotellet kan bli omgjort til boliger. | Foto: Thon Hotels

Thon Hotel Sandnes ligger på Lura, mellom Forus og Sandnes sentrum.

«Med grunnlag i føringene i kommuneplanen vurderes eiendommen omregulert til bymessig boligbebyggelse med publikumsfunksjoner i deler av første etasje.»

Slik lyder innspillet fra Thon Hotellbygg til Sandnes kommune i forbindelse med at sistnevnte henter inn innspill til ny kommuneplan, skriver Sandnesposten.

Ifølge avisen oppgir visekonsernsjef og konserndirektør Ole-Christian Hallerud i Thon Eiendom at hotelldriften ikke skal legges ned med det første, men at selskapet ser på muligheter til å gjøre en endring i fremtiden.

– Dette er noe som har kommet på bordet i løpet av det siste året, og vi ønsker å ha muligheten åpen. Vi får se hva vi gjør i fremtiden. Det er ikke så mye mer å si om det nå, sier Hallerud til Sandnesposten.

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch