Comfort-hotell leier 6300 kvadratmeter på Skien Brygge

Skien Brygge Utvikling, eid av blant andre Bane Nor Eiendom og R8 Property, leier ut 6300 kvadratmeter til et Comfort-hotell.
ÅPNER I 2024: Grenland får et nytt hotell på Skien Brygge | Foto: Skien Brygge Utvikling
ÅPNER I 2024: Grenland får et nytt hotell på Skien Brygge | Foto: Skien Brygge Utvikling

Skien Brygge Utvikling har i dag signert en fast leieavtale med Comfort Hotel Skien Brygge AS rundt 6300 kvadratmeter i det kommende utbyggingsprosjektet Skien Brygge, opplyser R8 Property i en børsmelding.

Leiekontrakten vil ha en varighet på 20 år. Den starter ved ferdigstillelse av prosjektet i fjerde kvartal 2024.

137 rom

Det ble i sommer kjent at hotellet får 137 rom, konseptsuiter og yogainspirerte møterom. Leieavtalen er inngått med hotelldirektør Teo Luisa og Comfort Hotel Skien Brygge, som igjen har en franchiseavtale med Nordic Choice Hotels.

– Fra første stund har vi hatt en intensjon om å ha et attraktivt hotell på Skien Brygge. Hotellet spiller en viktig rolle i vår ambisjon om å skape liv på brygga – dag og kveld, hverdag og helg, hele året. Vi har svært gode erfaringer fra samarbeidet med Teo da vi utviklet Comfort Hotel Porsgrunn, og gleder oss til byggestart neste år, sa prosjektsjef i Bane Nor Eiendom, Tom Roger Rystad, da planene først ble presentert.

Hotellet er tegnet av A-lab arkitekter.

Første etappe på 20.000 kvadratmeter

Skien Brygge er et stort byutviklingsprosjekt i Skien sentrum, hvor R8 Property eier 25 prosent sammen med Bane Nor Eiendom (50 prosent) og Skien Boligbyggerlag (25 prosent).

Når den er ferdigstilt, vil Skien Brygge huse cirka 450 nye leiligheter, om lag 600 nye arbeidsplasser, 5000 kvadratmeter kultur, mat og drikke og butikklokaler, samt 21.500 kvm offentlige arealer.

Utbyggingen er delt i tre etapper, hvor første etappe på 20.000 kvadratmeter pågår nå.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også