EiendomsWatch

Norsjø Hotell i Telemark solgt

Det lille hotellet, som inntil nylig kunne skilte med egen rutebåt på Telemarkskanalen, er solgt til en «kjøper utenfra».

52 ROM VED TELEMARKSKANALEN: Norsjø Hotell har 38 rom inne på hovedhuset og 14 rom fordelt på to anneks (Villa Sanden og Thoras hus), totalt 52 rom | Foto: Norsjø Hotell

Norsjø Hotell ligger i bygda Akkerhuagen akkurat der Sauarelva renner ut i vannet Nordsjø. Det lille familiedrevet hoteller har i mange år blitt drevet av samme selskap som eide kanalbåten MS Telemarken, men skipet ble solgt i desember.

Nå er også hotellet solgt, skriver avisen Telen.

Detaljene i handelen er ikke offentliggjort, men hotellet har vær annonsert i markedet med en prisantydning på 8.950.000 kroner.

– Selger har hele tiden vært opptatt av at salget av hotellet skal bli bra for lokalsamfunnet også i framtida. I så måte har vi lykkes, for kjøperen vil drive Norsjø Hotell som hoteller, sier Bjørn Even Sørhaug i Eiendomsmegler 1 til lokalavisen.

Norsjø Hotell har 52 rom.

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch