EiendomsWatch

Norsjø Hotell i Telemark solgt

Det lille hotellet, som inntil nylig kunne skilte med egen rutebåt på Telemarkskanalen, er solgt til en «kjøper utenfra».

52 ROM VED TELEMARKSKANALEN: Norsjø Hotell har 38 rom inne på hovedhuset og 14 rom fordelt på to anneks (Villa Sanden og Thoras hus), totalt 52 rom | Foto: Norsjø Hotell

Norsjø Hotell ligger i bygda Akkerhuagen akkurat der Sauarelva renner ut i vannet Nordsjø. Det lille familiedrevet hoteller har i mange år blitt drevet av samme selskap som eide kanalbåten MS Telemarken, men skipet ble solgt i desember.

Nå er også hotellet solgt, skriver avisen Telen.

Detaljene i handelen er ikke offentliggjort, men hotellet har vær annonsert i markedet med en prisantydning på 8.950.000 kroner.

– Selger har hele tiden vært opptatt av at salget av hotellet skal bli bra for lokalsamfunnet også i framtida. I så måte har vi lykkes, for kjøperen vil drive Norsjø Hotell som hoteller, sier Bjørn Even Sørhaug i Eiendomsmegler 1 til lokalavisen.

Norsjø Hotell har 52 rom.

Mer fra EiendomsWatch

Disse eiendomsaktørene har meldt flytting fra Norge i 2022

I løpet av året har flere milliardærer flyttet ut av Norge, og noen av de er knyttet til eiendomsbransjen. Minst tolv personer tilknyttet eiendomsbransjen har flyttet ut av Norge i løpet av 2022,. For de aller fleste er det Sveits som frister mest, men noen velger Italia som sitt nye bosted.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch