Leier ut villa ved Sommerro for 120.000 kroner natten: – Vi har allerede mottatt mange bestillinger

– Med Villa Inkognito vil vi ha større sjanse for å lokke de største internasjonale stjernene til hovedstaden, sier salgsdirektør for Sommerro og Villa Inkognito, Thomas Lidén.
TIL LEIE: Villa Inkognito ligger vegg i vegg med Sommerro. | Foto: Nordic Choice Hotels
TIL LEIE: Villa Inkognito ligger vegg i vegg med Sommerro. | Foto: Nordic Choice Hotels

Villa Inkognito på Frogner i Oslo, vis a vis Sommerro, åpner i april. Villaen er på 770 kvadratmeter, som går over fem etasjer. Det er plass til 22 personer i villaen, med 11 eksklusive rom og suiter og blant annet tre stuer. 

– Vi har allerede mottatt mange bestillinger. Foreløpig er det gjester fra Midtøsten, USA og internasjonale artister som har meldt sin ankomst. Vi forventer et stort trykk fremover og har veldig stor tro på at konseptet vil slå an. Vi merker godt at Norge er blitt en eksotisk destinasjon, sier salgsdirektør for Sommerro og Villa Inkognito, Thomas Lidén, til Hotellmagasinet.

En fire meter lang bro fra hotellet i fjerde etasje skiller bygningskroppene fra hverandre. Det betyr at gjestene kan gå tørrskodd fra hotellet til villaen. 

– Vi har fått tilbakemelding fra det internasjonale markedet at det har manglet et sted i Oslo hvor band, artister og mannskap kan bo under samme tak. Med Villa Inkognito vil vi ha større sjanse for å lokke de største internasjonale stjernene til hovedstaden, sier Lidén.

Prisen er fra 120.000 kroner per natt, med frokost og tilgang til egen kelner, kokk og sjåfør.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå


Les også