Anthon Eiendom og Edge World enige om ny tiårsavtale for K7 Hotel

Edge World har drevet K7 Hotel Oslo i Kvadraturen siden juni 2022. Nå er de enige med Anthon Eiendom om en ti år lang leieavtale for hotellet. 
KONTRAKT: Edge World har tegnet langtidskontrakt med Anthon Eiendom for dette bygget i Kvadraturen. | Foto: Anthon Eiendom/Edge World
KONTRAKT: Edge World har tegnet langtidskontrakt med Anthon Eiendom for dette bygget i Kvadraturen. | Foto: Anthon Eiendom/Edge World

– Driften så langt har vist at vi har truffet godt med posisjonering, konsept og distribusjon, sier Ådne Skurdal, COO i Edge World i en pressemelding. 

K7 Hotel Oslo ligger på hjørnet av Kongens Gate og Rådhusgaten i Oslo, og var tidligere kjent som Saga hotel Oslo Central. 

Hybridhotell

Edge World har utviklet hotellet til noe de omtaler som hybridhotell med 64 rom, som er en balnding av mindre rom, opp til store familierom med plass til fem personer. I tillegg har de fellesrom, hvor man booker seng og ikke et rom, ifølge pressemeldingen. 

Anthon Eiendom kjøpte bygget i 2021, og har brukt tid til å vurdere hva de skulle bruke det til. Ifølge Peder Chr. Løvenskiold i Anthon Eiendom, var de inne på tanken om å etablere kontorbygg. 

– Vi vurderte å transformere eiendommen til et kontorbygg, men etter diskusjoner med Edge World om deres tanker for utvikling, valgte vi å gå videre med deres hotellkonsept. Vi har nå tegnet en leieavtale for hotelldrift frem til 2034, og er veldig fornøyd med samarbeidet med Edge World, sier Løvenskiold.

Bygges om

Det skal nå gjennomføres en ombygging som vil gi et åpent gårdsrom med uteservering, og det skal etableres kafé, bakeri, og resepsjon i førsteetasje.

Edge World er et rådgivnings- og eierselskap innen hotell- og reiselivsbransjen. I tillegg til K7, driver de Honne Hotell og Konferansesenter på Biri, og har ambisjoner om å drive flere hoteller de kommende årene. 

Hotelia har vært næringsmegler for utleie, og bistått i forhandlingene mellom partene. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også