EiendomsWatch

Bærekraftsansvarlig i NHO går til Asplan Viak

Asplan Viak ansetter egen leder med ansvar for eksterne relasjoner og samfunnskontakt.

VARIERT CV: Yusuf Nebi Bastas har tidligere jobbet med interessepolitikk, embetsverk og statsforetak. | Foto: Moment Studio

Yusuf Nebi Bastas er ansatt som leder for eksterne relasjoner og samfunnskontakt i Asplan Viak, melder selskapet i en pressemelding.

Bastas skal også fungere som stedfortreder for marked- og innovasjonsdirektør Netten Østberg.

– Asplan Viak ønsker å bidra til å løse viktige samfunnsutfordringer. Da må vi; kunnskapsmiljøer, offentlige og private aktører møtes og finne fremsynte løsninger sammen. Jeg gleder meg over å få Yusuf Nebi Bastas med på laget. Han vil være en viktig ressurs for oss og kommer til å bidra til at vi blir enda bedre rustet til samspill og nytenking fremover, sier Netten Østberg i meldingen.

Før han gjorde karriere i NHO-systemet jobbet Bastas med fornybar energi i Statnett SF og strategisk krisekommunikasjon i regjeringens Krisestøtteenhet. Nebi Bastas har siden 2017 innehatt flere forskjellige roller i NHO og jobbet med ledelse, samfunnskontakt og interessepolitikk. Han er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo.

– Asplan Viak er en arena for samfunnsutvikling og bidrar aktivt til samspill og dialog mellom ulike aktører. Jeg gleder meg til å drive dette arbeidet videre sammen med Asplan Viaks dyktige medarbeidere, sier Bastas i pressemeldingen.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch