Axer Eiendom ansetter ny markedssjef

Henriette Sønsteby går fra Aktiv Eiendomsmegling til ny jobb som markedssjef i Axer Eiendom.
SKIFTER BEITE: Henriette Sønsteby og Anja Grindheim går til nye jobber i Axer Eiendom. | Foto: Axer Eiendom
SKIFTER BEITE: Henriette Sønsteby og Anja Grindheim går til nye jobber i Axer Eiendom. | Foto: Axer Eiendom

Henriette Sønsteby er ansatt som markedssjef i Axer Eiendom, melder selskapet i en pressemelding.

Sønsteby kommer fra stillingen som leder for salg og kjedeutvikling i Aktiv Eiendomsmegling. Hun har 13 års erfaring fra ulike markeds-, utviklings-, salgs- og lederroller i eiendomsmeglerbransjen.

– Det er utrolig spennende å få muligheten i et fremoverlent og dynamisk selskap som Axer Eiendom. Jeg gleder meg til å bidra i videre utvikling sammen med mange dyktige kollegaer, i et selskap som har spennende tanker om fremtiden og ikke minst deler mitt engasjement for gode kundeopplevelser, sier Sønsteby i meldingen.

Sønsteby får ansvaret for salg og markedsføring i Axer, i tillegg til å styrke teamet som skal videreutvikle selskapets kundereise.

Axer-sjef Mikael Skovrup sier Sønsteby allerede har fått mye til å skje i selskapet.

– Henriette løfter oss som boligutvikler og vi er følgelig veldig glade for å ha fått henne ombord», sier Skovrup i en kommentar.

Axer Eiendom har også ansatt Anja Grindheim. Grindheim starter som ettermarkedsansvarlig for Axers eiendommer i Østlandsregionen. Hun har tidligere jobbet som eiendomsmegler, i backoffice og i støtteapparatet ved nyboligsalg.

Axer Eiendom ble etablert i 1999 har siden den gang bygget over 1 000 boliger i tillegg til å ha utviklet over 70.000 kvadratmeter næringseiendom. Selskapet har fokus på Østlandsområdet, Stavanger og i Bergensregionen.

Få med deg siste nytt fra eiendomsbransjen, meld deg på våret nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå


Les også