Julija Pauriene blir leder av Usbl Eiendomsdrift og Serviceleveranser

Usbl styrker sin kompetanse på digital forretningsutvikling og datadrevet innsikt, og har nylig ansatt Julija Pauriene som leder av enheten Eiendomsdrift og Serviceleveranser. Pauriene blir en del av Usbls øverste ledergruppe.
FRA AVO CONSULTING TIL USBL: I Usbl vil Julija Pauriene ha ansvar for enheten Eiendomsdrift og serviceleveranser | Foto: Usbl
FRA AVO CONSULTING TIL USBL: I Usbl vil Julija Pauriene ha ansvar for enheten Eiendomsdrift og serviceleveranser | Foto: Usbl

Julija Pauriene kommer fra stillingen som direktør og leder for dataanalyse og AI i Avo Consulting, som er et av de fremste konsulentmiljøene innenfor digital transformasjon, og som har bistått mange av de største selskapene i Norge på deres digitaliseringsreise.

Her har hun hatt en strategisk lederrolle med et kommersielt ansvar for selskapets tjenester samt posisjonering innenfor datadrevet innovasjon, dataanalyse og AI.

I Usbl vil hun ha ansvar for enheten Eiendomsdrift og serviceleveranser, som består av avdelingene Eierskifte, Regnskap, Usbl Eiendom og Usbl Boservice. Til sammen vil hun ha ansvar for 135 medarbeidere og inngå i Usbls øverste ledergruppe. Pauriene tiltrer i stillingen 1. oktober.

– Vi er glade for at Julija har takket ja til å starte i Usbl. Hun har en solid ledererfaring og god kompetanse fra digitalisering og datadrevet innsikt. Dette vil komplimentere og styrke ledergruppen i Usbl på et viktig satsningsområde for oss, og vi gleder oss til å få henne på laget, sier administrerende direktør Johan Bruun.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også