EiendomsWatch

Julija Pauriene blir leder av Usbl Eiendomsdrift og Serviceleveranser

Usbl styrker sin kompetanse på digital forretningsutvikling og datadrevet innsikt, og har nylig ansatt Julija Pauriene som leder av enheten Eiendomsdrift og Serviceleveranser. Pauriene blir en del av Usbls øverste ledergruppe.

FRA AVO CONSULTING TIL USBL: I Usbl vil Julija Pauriene ha ansvar for enheten Eiendomsdrift og serviceleveranser | Foto: Usbl

Julija Pauriene kommer fra stillingen som direktør og leder for dataanalyse og AI i Avo Consulting, som er et av de fremste konsulentmiljøene innenfor digital transformasjon, og som har bistått mange av de største selskapene i Norge på deres digitaliseringsreise.

Her har hun hatt en strategisk lederrolle med et kommersielt ansvar for selskapets tjenester samt posisjonering innenfor datadrevet innovasjon, dataanalyse og AI.

I Usbl vil hun ha ansvar for enheten Eiendomsdrift og serviceleveranser, som består av avdelingene Eierskifte, Regnskap, Usbl Eiendom og Usbl Boservice. Til sammen vil hun ha ansvar for 135 medarbeidere og inngå i Usbls øverste ledergruppe. Pauriene tiltrer i stillingen 1. oktober.

– Vi er glade for at Julija har takket ja til å starte i Usbl. Hun har en solid ledererfaring og god kompetanse fra digitalisering og datadrevet innsikt. Dette vil komplimentere og styrke ledergruppen i Usbl på et viktig satsningsområde for oss, og vi gleder oss til å få henne på laget, sier administrerende direktør Johan Bruun.

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch