EiendomsWatch

Ringnes’ Pandox får ny finansdirektør

Det Christian Ringnes-dominerte hotellselskapet Pandox har fått på plass en ny finansdirektør.

TIL PANDOX: Anneli Lindblom blir ny finansdirektør i Pandox. | Foto: Pandox

Anneli Lindblom tiltrer som ny finansdirektør i Pandox AB 1. desember 2021.

Hun har ifølge en melding lang erfaring fra børsnoterte selskaper både i rollen som finansdirektør og styremedlem. Anneli kommer sist fra Cabonline, hvor hun var finansdirektør og fungerende administrerende direktør.

– Jeg er veldig glad for at Anneli har godtatt rollen som finansdirektør for Pandox. Hun har lang erfaring og sterke personlige egenskaper som vil være svært verdifulle for oss, sier Liia Nõu, administrerende direktør og fungerende finansdirektør i Pandox.

I tillegg til bakgrunnen fra Cabonline, har Lindblom vært finansdirektør og viseadministrerende direktør i Acando og finansdirektør i Proffice og Cybercom.

Hun er i dag styremedlem og styreleder i revisjonskomiteen for Amasten og styremedlem for Haypp Group og Avtalat. Hun har også tidligere vært styremedlem i Hemfosa Fastigheter AB.

Christian Ringnes Eiendomsspar er største aksjonær i Pandox med 25,8 prosent av aksjene og 36,6 prosent av stemmene.

Mer fra EiendomsWatch

Tillitsvalgt i PBE: – Håper å unngå streik

50 Akademikerne-organiserte ansatte i Plan- og bygningsetaten i Oslo (PBE) kan bli tatt ut i streik dersom meklingen, som nå pågår på overtid, ikke fører frem, bekrefter Kaja Aubert i fagforeningen AFAG.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch