EiendomsWatch

Åsa Wirén blir ny finansdirektør for Scandic Hotels

Scandic har ansatt Åsa Wirén som ny finansdirektør i Scandic Hotels Group. Hun tiltrer senest i april, og vil inngå i Scandics konsernledelse.

NY CFO: Åsa Wirén overtar som finansdirektør i Scandic Hotels Group senest i april. | Foto: Scandic Hotels Group

Scandic Hotels opplyser at de har ansatt Åsa Wirén som ny finansdirektør, etter at nåværende finansdirektør Jan Johansson valgt å forlate Scandic etter seks år i selskapet.

– Åsa er en sterk leder med bred erfaring fra CFO-roller på konsernnivå. Med sin solide bakgrunn vil hun være et svært verdifullt tilskudd og jeg ser frem til å ønske henne velkommen til Scandic i en tid med sterk bedring etter pandemien, sier Jens Mathiesen, konsernsjef i Scandic Hotels Group i en pressemelding.

Wirén har mange års erfaring fra lignende roller, sist fra Bonnier Group, hvor hun har jobbet siden 2016. Før Bonnier jobbet Wirén som finansdirektør i SkiStar. Hun har også vært aktiv som regnskapsfører og partner i KPMG Sverige i en årrekke, og innehar flere styreverv i svensk næringsliv, blant annet i eiendoms- og konsulentbransjen.

– Å jobbe i hotellbransjen er en drøm for meg, jeg elsker service og å være med på å forme folks opplevelser. Serveringsbransjen er en fremtidsnæring og Scandic har med sin sterke merkevare og sin medarbeiderkultur svært gode forutsetninger for å fortsette sin sterke utvikling etter 18 tøffe måneder. Det er en spennende reise som jeg nå ser frem til å være en del av sammen med Jens og mine nye kollegaer, sier Åsa Wirén.

Åsa Wirén tiltrer senest i april. Scandic har avtalt med Jan Johansson at han fortsetter som finansdirektør frem til 28. februar 2022.

Mer fra EiendomsWatch

Tillitsvalgt i PBE: – Håper å unngå streik

50 Akademikerne-organiserte ansatte i Plan- og bygningsetaten i Oslo (PBE) kan bli tatt ut i streik dersom meklingen, som nå pågår på overtid, ikke fører frem, bekrefter Kaja Aubert i fagforeningen AFAG.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch