EiendomsWatch

Åsa Wirén blir ny finansdirektør for Scandic Hotels

Scandic har ansatt Åsa Wirén som ny finansdirektør i Scandic Hotels Group. Hun tiltrer senest i april, og vil inngå i Scandics konsernledelse.

NY CFO: Åsa Wirén overtar som finansdirektør i Scandic Hotels Group senest i april. | Foto: Scandic Hotels Group

Scandic Hotels opplyser at de har ansatt Åsa Wirén som ny finansdirektør, etter at nåværende finansdirektør Jan Johansson valgt å forlate Scandic etter seks år i selskapet.

– Åsa er en sterk leder med bred erfaring fra CFO-roller på konsernnivå. Med sin solide bakgrunn vil hun være et svært verdifullt tilskudd og jeg ser frem til å ønske henne velkommen til Scandic i en tid med sterk bedring etter pandemien, sier Jens Mathiesen, konsernsjef i Scandic Hotels Group i en pressemelding.

Wirén har mange års erfaring fra lignende roller, sist fra Bonnier Group, hvor hun har jobbet siden 2016. Før Bonnier jobbet Wirén som finansdirektør i SkiStar. Hun har også vært aktiv som regnskapsfører og partner i KPMG Sverige i en årrekke, og innehar flere styreverv i svensk næringsliv, blant annet i eiendoms- og konsulentbransjen.

– Å jobbe i hotellbransjen er en drøm for meg, jeg elsker service og å være med på å forme folks opplevelser. Serveringsbransjen er en fremtidsnæring og Scandic har med sin sterke merkevare og sin medarbeiderkultur svært gode forutsetninger for å fortsette sin sterke utvikling etter 18 tøffe måneder. Det er en spennende reise som jeg nå ser frem til å være en del av sammen med Jens og mine nye kollegaer, sier Åsa Wirén.

Åsa Wirén tiltrer senest i april. Scandic har avtalt med Jan Johansson at han fortsetter som finansdirektør frem til 28. februar 2022.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch