Höegh Eiendom ansetter ny økonomisjef

– Jeg setter pris på tilliten fra Höegh Eiendom, og gleder meg til spennende arbeidsoppgaver i et fremoverlent selskap, sier Leena Mari Male Lyngstad.
REKRUTTERER INTERNT: CFO Birthe Smedsrud Skeid (t.v.) og den nye økonomisjefen Leena Mari Male Lyngstad. | Foto: Höegh Eiendom
REKRUTTERER INTERNT: CFO Birthe Smedsrud Skeid (t.v.) og den nye økonomisjefen Leena Mari Male Lyngstad. | Foto: Höegh Eiendom

Höegh Eiendom hentet fra egne rekker da Leena Mari Male Lyngstad rykket opp som økonomisjef i selskapet i høst. Lyngstad kommer fra stillingen som controller i økonomiavdelingen, hvor hun har vært siden 2018.

Lyngstad er utdannet siviløkonom, og har jobbet med eiendom siden 2012. Selskapet opplyser i en pressemelding at Tron Regstad samtidig ble fast ansatt i Lyngstads gamle stilling, etter å ha gjort en god jobb som vikar for henne det siste året mens hun var ute i foreldrepermisjon.

– Det er spennende å gå over i rollen som økonomisjef, og jeg gleder meg. Jeg setter pris på tilliten, og er allerede godt i gang med nye oppgaver. Det blir nok både artig og krevende med mer ansvar, sier Lyngstad og skryter av Höegh Eiendom som arbeidsplass:

– Jeg trives veldig godt i Höegh Eiendom. Det er en fin og trygg arbeidsplass med gode kolleger. Vi får jobbe med hele spekteret innen eiendom i et selskap med høye ambisjoner innenfor blant annet kundetilfredshet og bærekraft.

Bekreftelse på godt arbeid

Höegh Eiendom har gode tradisjoner for intern rekruttering. Finansdirektør Birthe Smedsrud Skeid, som selv fikk et internt opprykk for to år siden, forteller at det var mange gode kandidater å velge mellom.

– Som økonomisjef må du ha et godt overblikk over organisasjonen og tørre å stille kritiske spørsmål. Leena har vist god oversikt i perioden som controller, og jeg har tro på henne som leder for avdelingens fem medarbeidere. Hun er god på mennesker og godt likt i selskapet. Denne rollen har mange kontaktflater internt, men også utad mot de vi forvalter eiendom for, sier Skeid.

Hun legger til at intern rekruttering er trygt for arbeidsgiver: Man vet hva man får, og det er en bekreftelse for den ansatte på at man gjør en god jobb.

Forlater Höegh Eiendom etter ti år

Leena Mari Male Lyngstad tar over stillingen fra Heming Rio. Han har jobbet i selskapet i ti år, og går nå videre til stillingen som finansdirektør i Andvord-gruppen.

– Heming Rio har bidratt sterkt til selskapets gode reise de årene han har vært her. Han er både kunnskapsrik, kreativ og har god kapasitet, og vi ønsker ham lykke til videre, sier Skeid.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

UNG I NÆRINGSEIENDOM: På onsdag deltok 70 medlemmer av Ung i Næringseiendom på en byvandringstour i Oslobukta hvor de fikk et unikt innblikk i hva som rører seg i området - i regi av deres sponsor Carucel Eiendom. | Foto: Ung i Næringseiendom

Ung i Næringseiendom på byvandring i Oslo

For abonnenter