EiendomsWatch

Jan Røkke blir prosjektsjef i Neptune - jakter flere sjefer

Bransjeveteranen Jan Røkke er på plass som prosjektsjef i Neptune. Men flere prosjektsjefer er ønsket av selskapet.

NYANSATT: Jan Røkke er ansatt i Neptune. | Foto: Neptune

Neptune har ansatt Jan Røkke som prosjektsjef, skriver selskapet i en pressemelding. Han har vært i byggebransjen i 36 år, og har erfaring både fra entreprenørsiden frem til 2006, for deretter å gå over til byggherresiden.

Røkke har tidligere jobbet for blant andre USBL, Naturbetong, Gunnar M. Backe, Peab, Ingeniørbygg og aller først selvstendig næringsdrivende som tømrer. Det er en reise som ikke er like vanlig i dag, forteller han.

– Jeg syns alltid det har vært spennende å se helheten i et byggverk, og samtidig være nysgjerrig og sette meg inn i detaljer. Jeg gir meg ikke før jeg vet alt om en sak. Noen ganger får man råd som er unødvendig kostbare, og da er det et konkurransefortrinn å kjenne godt til for eksempel sammensetninger av ulike krav og innskjerpinger i lovverk for å kunne gjøre gode vurderinger og valg, sier Røkke i meldingen.

Han tiltrådte stillingen 18 oktober 2021.

Leter etter flere erfarne prosjektsjefer

For tiden har Neptune 20 prosjekter i Oslo, med omtrent 2000 boliger til en samlet verdi av 14 milliarder kroner under utvikling.

For å gjennomføre alle prosjektene søker Neptune nå flere erfarne prosjektsjefer som hver vil få overordnet ansvar for en spennende prosjektportefølje fra utvikling av skisseprosjekt og rammesøknad til ferdigstillelse. 

– Vi har spennende ting på gang i Oslo, og i 2022 er det i overkant av 430 boliger som skal ut for salg fordelt på åtte prosjekter. Da er vi avhengige av flere dyktige og erfarne prosjektsjefer som Jan, så vi er veldig glade for at han takket ja til å bli en del av Neptune-familien. Timingen var perfekt, sier daglig leder Anders Gregersen.

– Folka våre er gullet vårt

– I Neptune er vi opptatt av å sette mennesker først når vi driver med bolig- og byutvikling. Målet er å skape Norges mest attraktive nabolag gjennom god arkitektur, høy kvalitet, og å legge til rette for godt naboskap i og rundt prosjektene. Skal vi klare det, må vi sette menneskene først også som arbeidsgiver. Folka våre er gullet vårt, det er her vi skiller oss ut og det som gjør at grunneiere, samarbeidspartnere og entreprenører har lyst til å jobbe med oss, sier Gregersen.

 

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch