Citycon henter sjefer fra Thon og Promenaden

Senterselskapet Citycon har ansatt ny utviklingsdirektør og ny utleiesjef. Disse kommer fra Thon Eiendom og Promenaden Management
NYE FJES: Citycon har ansatt Camilla Berg-Pedersen og Dag Helge Setekleiv. | Foto: Katrine Lunke
NYE FJES: Citycon har ansatt Camilla Berg-Pedersen og Dag Helge Setekleiv. | Foto: Katrine Lunke

Citycon har ansatt Dag Helge Setekleiv som ny utviklingsdirektør og Camilla Berg-Pedersen som ny utleiesjef. Setekleiv kommer fra Thon Eiendom og Berg-Pedersen fra Promenaden Management, fremgår det av en pressemelding fra selskapet.

Citycon eier, forvalter og utvikler multifunksjonelle sentre i Norden til en verdi av 4,4 milliarder euro. Til sammen eier Citycon 36 sentre i Norge, Finland, Sverige, Estland og Danmark. Dag Helge Setekleiv og Camilla Berg-Pedersen skal bidra til å utvikle Citycons norske virksomhet.

Fra Thon Eiendom

Setekleiv får ansvar for Citycons portefølje av utviklingsprosjekter i Norge, som blant annet er Trekanten i Asker, Oasen i Bergen, Linderud senter i Oslo og Herkules Park i Skien. Setekleiv kommer fra jobben som utviklingssjef i Thon Eiendom og har tidligere også jobbet i Amfi Drift.

– Jeg gleder meg til å utvikle morgendagens sentre sammen med menneskene i Citycon. Vi skal utvikle viktige deler av blant annet Oslo, Bergen og Asker med bakgrunn i Citycons strategi om å skape byer fulle av liv, sier Dag Helge Setekleiv.

– Vi skal åpne opp sentrene mot omgivelsene, vi skal legge til rette for møteplasser og arbeidsplasser, vi skal satse på atmosfære og spennende spisesteder og vi bygger boliger og hotell på knutepunkt hvor dette er naturlig, sier han.

Erik Lennhammar, Chief Development Officer i Citycon, sier at de veldig fornøyde med å få Setekleiv på laget.

– Han har lang erfaring og en god match for våre ambisjoner for fremtiden. Han skal lede et sterkt utviklingsteam i Norge og kommer til å samarbeide med hele den nordiske utviklingsavdelingen, sier Lennhammar.

Fra Promenaden

Den nye utleiesjefen Camilla Berg-Pedersen blir del av et stort team som jobber med å utvikle Citycons relasjon med leietakere og sørge for at sentrene utvikler seg i henhold til Citycons strategi og behovene i de lokale markedene.

Berg-Pedersen har blant annet vært utleiesjef i Promenaden Management og eiendomssjef i Carucel Eiendom.

– Jeg ser frem imot nye utfordringer sammen med teamet i Citycon. Dette er en spennende bransje som er i endring, og jeg tror Citycon har det som skal til for at leietakere, senter og lokalsamfunn vil oppleve en positiv utvikling i fremtiden, sier Berg-Pedersen.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også