EiendomsWatch

Løken blir CTO i Flexspace

Runar Løken hentes inn som teknisk direktør til Flexspace.

DIREKTØR: I løpet av våren blir Runar Løken CTO i Flexspace. | Foto: Flexspace

Flexspace ansetter Runar Løken som ny CTO for å videreutvikle plattformen og styrke den digitale forretningsutviklingen, ifølge en pressemelding fra selskapet.

Løken kommer fra stillingen som avdelingsleder i Rental Group Service, og har ni års erfaring med forretnings- og programvareutvikling som teknisk produktsjef i Tomra og senior softwareutvikler i Kongsberg Gruppen. Han er utdannet ingeniør innenfor kybernetikk.

– Å jobbe i Flexspace er en veldig spennende mulighet i en fremtidsrettet start-up med et produkt for fremtiden. Flexspace er «first-movers» innenfor en nisje i eiendomsbransjen som historisk sett har blitt forbigått av de tradisjonelle miljøene, og som videre har gjort det mulig for Flexspace å bli markedsledende i Norge innen formidling av kontorer med fleksible leiebetingelser, sier Løken i pressemeldingen.

Han vil være ansvarlig for å bygge den tekniske avdelingen som blant annet inkluderer utvikling av teknisk roadmap med strategi og virksomhetsmål og oppnåelse av disse, samt allokering av tekniske ressurser.

Flexspace gjennomførte nylig en emisjon som ble overtegnet hvor det ble hentet 12 millioner kroner til en verdsettelse på 72 millioner, der blant annet Anders Buchardt deltok og fikk styreplass.

Flexspace henter penger, ekspanderer og får inn Buchardt som investor og styremedlem 

Selskapet vokser nå både i Norge og internasjonalt, og med planlagt etablering i fire nye markeder i løpet av første halvår 2022 er det behov for flere dyktige mennesker, oppgir Flexspace i meldingen.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch