Mona Ingebrigtsen forlater Oslo Areal

Tre måneder etter at Entra kjøpte Oslo Areal slutter toppsjef Mona Ingebrigtsen i selskapet.
Foto: Oslo Areal
Foto: Oslo Areal

Ingebrigtsen offentliggjorde selv sin avgang på LinkedIn mandag.

«I dag er en epoke er over for meg: jeg fratrer som administrerende direktør i Oslo Areal. Stafettpinnen overlates til Entra ASA som har kjøpt selskapet med virksomhetsoverdragelse 1. mars», skriver Ingebrigtsen.

Ingebrigtsen var leder Oslo Areal i 12 år og 2 måneder. Hun har til sammen 37 år ledererfaring fra bygg- og eiendomsbransjen. Før hun startet i Oslo Areal hadde hun diverse lederstilinger i NCC Property Development, Norwegian Property og Scandinavian Property Development.

Ifølge oppdateringen fra Ingebrigtsen er det flere ansatte i Oslo Areal som nå gir seg i selskapet.

«Noen av mine kolleger blir med til Entra, vi andre finner oss nye utfordringer.»

Ingebrigtsen mener Entra med overtagelsen av Oslo Areal nå blir tilført en flott eiendomsportefølje med solide og fornøyde leietakere.

«Jeg er stolt av å ha ledet Oslo Areal i 12 spennende år og det er takket være dyktige og engasjerte medarbeidere at vi har kunnet levere gode resultater år etter år – og med stor verdiskaping! Jeg vil også takke kunder, samarbeidspartnere og bransjekolleger for godt samarbeid i disse årene», skriver den avtroppende Oslo Areal-sjefen.

Ingebrigtsen er i dag styremedlem i Svill eiendom – et eiendomsselskap eid av Oslo Røde Kors. Hun har også nylig blitt styremedlem i Christian Jakhelln AS, et næringseiendomsselskap i Bodø.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også