EiendomsWatch

Paal Skaalsvik blir konserndirektør for Nordvik Eiendom

Paal Skaalsvik (57) får ny rolle for eiendomsseksjonen i Nordvik Gruppen.

Foto: Drone Nord AS / Nordvik Gruppen

Paal Skaalsvik begynte i Nordvik i 1995 og har de siste 10 årene jobbet som eiendomssjef med ansvar for bedriftens eiendomsportefølje.

Nå trer han inn i rollen som konserndirektør eiendom med mål om å styrke satsingen på området:

– Vi skalerer opp og etablerer eiendom som en egen divisjon i konsernet. Nordvik Eiendom har tidligere hatt sitt hovedfokus på eget behov i konsernet, nå ønsker vi å nå ut til et større marked, sier Skaalsvik i en pressemelding.

Han gleder seg til å ta fatt i sin nye rolle, og setter pris på å være en del av en bedrift som legger rette til kompetanseutvikling internt i organisasjonen.

Satser på miljø

Nordvik er miljøsertifisert etter den internasjonale ISO 14001-standarden som forplikter dem til et kontinuerlig miljøfokus.

Hvert år jobber de med nye tiltak for å forbedre egne miljømål:

– Vi har i snitt gjennomført ett nytt byggeprosjekt i året de siste 15 årene. Samtidig har vi lagt betydelige ressurser i å oppgradere eksisterende bygningsmasse for å redusere energiforbruket.

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch