EiendomsWatch

Blir nye partnere i Union Eiendomskapital

Siv Blanca Børge-Ask og Stine Beate Sørgen er tatt opp som partnere i Union Eiendomskapital.

NYE PARTNERE: Siv Blanca Børge-Ask og Stine Beate Sørgen | Foto: Union

Siv Blanca Børge-Ask er juridisk direktør i Union og har vært en sentral medarbeider i selskapet siden 2011. Hennes arbeidsoppgaver er juridisk rådgivning, compliance og risikooppfølging. Hun er også en sentral person i etableringen av nye fond.

Sørgen startet som megler i Union i 2008. I 2015 gikk hun over til selskapets kapitalforvaltning hvor hun arbeider med oppfølging og forvaltning av eiendomsporteføljene til Unions alternative investeringsfond.

– Det er en stor glede å ønske to svært dyktige kollegaer velkommen som partnere i kapitalforvaltningen. Siv og Stine er verdifulle medarbeidere som har jobbet målrettet og utmerket over mange år i Union. De er begge lagspillere med spisskompetanse innen sine fagfelt. De gjør en forskjell for kunder, kollegaer og samfunnet slik at vi er en foretrukken eiendomspartner for våre investorer, sier administrerende direktør i Union Eiendomskapital, Lars Even Moe, i en pressemelding.

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch