EiendomsWatch

Henrik Taubøll fra Wiersholm til Haavind

Advokatfirmaet Haavind styrker sitt team innenfor eiendomsutvikling og transaksjon når de nå har hentet Henrik Taubøll fra Wiersholm.

BYTTER BEITE: Den profilerte eiendomsadvokaten Henrik Taubøll er på plass hos Haavind. | Foto: Wiersholm

Henrik Taubøll tiltrådte 8. august som partner i Advokatfirmaet Haavind. Han kommer fra eiendomsavdelingen hos Wiersholm og styrker dermed Haavinds team innenfor eiendomsutvikling og transaksjon.

Managing partner Preben Brecke i Haavind er svært fornøyd med at Taubøll har blitt en del av Haavind-teamet.

– Eiendom er et strategisk viktig område for Haavind, der vi gjennom mange år har hatt en ledende markedsposisjon. Henrik har en solid profil som vil passe godt inn hos oss, og han har allerede utmerket seg ved å være en ledende advokat innen eiendom. Vi er glade for å ha Henrik med på laget, sier Brecke i en pressemelding.

Taubøll har tidligere vært med å grunnlegge foreningen Ung i Næringseiendom. Taubøll står også bak bransjeforeningen Proptech Norway som matcher tech-bransjen med eiendom.

– Det er svært spennende å tre inn som partner i et av Norges fremste eiendomsmiljøer. Jeg gleder meg stort til å komme i gang. Det blir spennende og morsomt å jobbe videre med flinke folk jeg har kjent i mange år etter noen veldig fine år i Wiersholm, sier Taubøll i meldingen.

Taubøll har tidligere jobbet i Advokatfirmaet Bahr, Wiersholm og ledet WeWorks ekspansjon i Norden sammen med Salman Saeed.

Mer fra EiendomsWatch

Ny analytiker i Malling hentet fra Veridian

Etter ett år i Veridian Analyse har Peder O. Fjellvang gått over til analytikerstilling i Malling & Co. Der er han blitt en del av et lag som får stadig nye fjes, ifølge den nye arbeidsgiveren.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch