Skifte i Obos-ledelsen: Baumann ut, Andersen Randa inn

Ingunn Andersen Randa tar over etter Arne Baumann som konserndirektør Storby i Obos.
LEDERBYTTE I OBOS: Ingunn Andersen Randa tar over etter Arne Baumann som konserndirektør Storby. | Foto: Obos
LEDERBYTTE I OBOS: Ingunn Andersen Randa tar over etter Arne Baumann som konserndirektør Storby. | Foto: Obos

Etter over 20 år som konserndirektør i Obos, overlater Arne Baumann (60) ansvaret for boligutvikling Storby til Ingunn Andersen Randa (41), med virkning fra 1. januar.

– Arne har utmerket seg som en allsidig leder med bred kompetanse innenfor eiendomsfaget, med særlig stor tyngde og kompetanse innenfor bolig og byutvikling. Sammen med kompetente ledere og medarbeidere i Obos Boligutvikling har Arne i løpet av sin tid som konserndirektør ferdigstilt cirka 25.000 nye Obos-boliger til våre medlemmer, sier konsernsjef Daniel Siraj i Obos i en pressemelding.

– Obos har nå behov for å gjøre et generasjonsskifte i konsernledelsen, og det har vært en dialog mellom partene om dette over tid, utdyper han.

Randa har jobbet for Obos siden 2018 og er for tiden konserndirektør for Bank, boligkjøpsmodeller og forretningsutvikling i Obos. Randa har også hatt ansvaret for strategiendringen knyttet til Obos’ store satsing på boligkjøpsmodeller det siste halvannet året.

– Ingunn tilfører bred kompetanse innenfor bank, finansiering og investeringer med gode resultater både på økonomi og medarbeiderutvikling. Jeg er glad for at Ingunn har sagt ja til denne utfordringen og er sikker på at hun sammen med et meget kompetent team som allerede er på plass, vil kunne lose boligutvikling Storby gjennom et krevende farvann de neste årene, sier Siraj.

Før hun kom til Obos jobbet Randa i ti år i ulike stillinger i Nordea-systemet, blant annet med strategi- og forretningsutvikling og arbeid med større industrielle kunder. Hun er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå


Les også